پاستا با گوجه، سیر و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این پاستا بسیار ساده، سریع و راحت است.
وب سایت آشپزباشی: پاستا با گوجه، سیر و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این پاستا بسیار ساده، سریع و راحت است.
مواد لازم:
پاستا ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
ماهی آنچوی ۶ عدد
کشمش ۲۵ گرم
سیر ۲ حبه
کاپاریس ۲ قاشق غذاخوری
بادام ۵۰ گرم
روغن زیتون ۶۰ میلی لیتر
برگ ریحان ۱ مشت
طرز تهیه:
۱- مقداری آب در قابلمه ای ریخته و بجوشانید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.
۲- تا پاستا می پزد، سس پاستا را آماده کنید. گوجه گیلاسی ها، ماهی آنچوی (در صورت تمایل)، کشمش، سیر، کاپاریس، بادام و روغن زیتون را در غذاساز ریخته و بزنید تا مواد ریز و به خوبی با هم ترکیب شوند.
۳- ۱ لیوان از آب پاستا برداشته و بعد آن را در آبکش بریزید.
۴- ۲ قاشق غذاخوری از آب پاستا به ترکیب سس اضافه کرده و دوباره مواد را ترکیب کنید (در صورت تمایل می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید).
۵- پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده، از سس روی آن بدهید و ترکیب کنید. تعدادی برگ ریحان روی آن بگذارید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با گوجه، سیر و بادام:
۱ - از پاستا با فرم مورد نظر استفاده کنید.
2 - استفاده از ماهی آنچوی در این دستور اختیاری است.
۳ - سیرها را پوست بگیرید.
4 - کاپاریس را قبل از استفاده در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.
۵ - بادام ها را پوست بگیرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر