پاناکوتای لیمویی را بدون فر درست کنید
پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
- خامه ۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱/۳ پیمانه
- رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
- میوه یک و نیم پیمانه
۱- خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.
2- در این میان پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.
۳- ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.
4- مواد را از روی حرارت برداشته و در ۶ قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۵- با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
۱ - به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.
2 - پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.
۳ - اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
4 - میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از ۴ ورق ژلاتین هم استفاده کنید.
۵ - از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.
6 - دسر باید حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.
نظر کاربران
همیشه برای من سواله که چه نوع خامه ای باید استفاده بشه.خامه صبحانه یا....؟؟
عزیزم شکوفه بامن دوست می شی اسمت خیلی خوبه
خامه شیرینی پزی و قنادی منظور هست
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون.