سیگارت قارچ نوعی غذای ساده، اما جالب است که شکل آن خمیری است که درون آن با موادی پر شده و ظاهر آن کمی شبیه سیگار است.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: سیگارت قارچ نوعی غذای ساده، اما جالب است که شکل آن خمیری است که درون آن با موادی پر شده و ظاهر آن کمی شبیه سیگار است.
میزان سرو: ۱۰ الی ۱۲ عدد
مواد لازم:
آرد: ۵۰۰ گرم
خمیر مایه: ۳۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
شکر: یک قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک پیمانه
کره (ذوب شده): ۸۰ گرم
مواد لازم میانی:
قارچ (نگینی خرد شده): یک کیلوگرم
پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
دانه کنجد: به مقدار لازم
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
طرز تهیه:
1. شیر را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و خمیر مایه، شکر، نمک و 2 الی 3 قاشق سوپ خوری آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد به مدت 10 الی 15 دقیقه خنک شوند.
2. زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی بزنید. سپس مخلوط شیر را به آن اضافه و مخلوط کنید. بقیه آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در پایان کره ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید.
3. خمیر را روی سطح کار قرار داده و ورز دهید تا صاف و یکدست شود. آن را به ظرف مناسبی انتقال داده و روی آن را با پارچه ای نمدار بپوشانید و حدود 40 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
4. برای تهیه لایه میانی، پیاز را در روغن تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن بخار شود. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بیفزایید.
5. خمیر را از ظرف خارج کرده و کمی ورز دهید. آن را روی سطح کار به شکل مستطیلی نازک پهن کنید. خمیر را به باریکه هایی به پهنای 8 الی 10 سانتیمتر پهن کنید و مقداری از مواد میانی را روی آن پخش کرده و خمیر را پیچیده و شکل لوله در آورید.
6. آنها را در سینی فر چیده و روی آنها را با برس تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید. سینی را حدود 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر