۴۸۳۴
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

كرم تيراميسو

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم، پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم.

برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم:
  • پنير خامه‌اي: ۴۰۰گرم
  • خامه فرم‌گرفته: ۴۰۰ گرم
  • پودر شكر: ۱۵۰‌ گرم
  • پودر نسكافه: ۳ قاشق غذاخوري
  • بيسكويت ليدي فينگر: به تعداد لازم
  • قهوه فرانسه دم كرده : يك فنجان


روش تهيه:

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم، پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم. نيمي از مخلوط پودر شكر و پودر نسكافه را به مواد اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم مي‌زنيم. ظرف ترجيحا چيني يا سراميك با ارتفاع نسبتا كم در نظر مي‌گيريم. مقداري از كرم آماده را داخل ظرف ريخته و پخش مي‌كنيم و از مخلوط پودري روي سطح آن الك مي‌كنيم. چند ليدي فينگر را داخل قهوه فرانسه زده و روي كرم مي‌چينيم و دوباره روي آن را با كرم مي‌پوشانيم. اين كار را ادامه مي‌دهيم تا ظرف پر شود. روي ظرف را در نهايت از پودري كه داريم الك كرده و با شكلات تزئين مي‌كنيم. سپس آن را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. حتما تيراميسو بايد يك شب در يخچال بماند تا لذيذ و آماده مصرف شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج