۴۵۸۰۱۱
۵۰۴۷
۵۰۴۷
پ

سالاد گوشت بریان و سبزیجات با سس مخصوص

طرز تهیه یک سالاد گران قیمت

عجب زمانه ای شده! یک دوره هایی بود، غذا که سفارش می دادیم، در کنار غذا، سالادی را رایگان کنار سفارش مان قرار می دادند، اما این روزها زمانه عوض شده است، هزینه سالادها از خودِ غذا بیشتر شده است. در این مطلب یکی از همان سالادهای گران قیمت را به شما آموزش می دهیم. یادتان باشد اگر جایی رفتید و از این سالادها سفارش دادید، دیگر بیخیال سفارش دادن غذا شوید، همین یکی کافی است!

وب سایت سوران: عجب زمانه ای شده! یک دوره هایی بود، غذا که سفارش می دادیم، در کنار غذا، سالادی را رایگان کنار سفارش مان قرار می دادند، اما این روزها زمانه عوض شده است، هزینه سالادها از خودِ غذا بیشتر شده است. در این مطلب یکی از همان سالادهای گران قیمت را به شما آموزش می دهیم. یادتان باشد اگر جایی رفتید و از این سالادها سفارش دادید، دیگر بیخیال سفارش دادن غذا شوید، همین یکی کافی است!
مواد لازم:

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • گوشت قرمز (1 کیلوگرم فیله) 2 تکه
  • فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
  • زیره 1 قاشق چای خوری
  • نمک 2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
مواد اولیه سس:
  • روغن زیتون 1/2 لیوان
  • فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر کاری 1 قاشق چای خوری
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
مواد اولیه لعاب گوشت:
  • سیر (خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
  • سس فلفل 1 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای 200 گرم
مواد اولیه سالاد:
  • فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز - خلال شده) 1 عدد
  • کلم (خرد شده) 4 فنجان
  • پرتقال 3 عدد
  • اسفناج 200 گرم
طرز تهیه یک سالاد گران قیمت
طرز تهیه گوشت:
۱- در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درحه فارنهایت) گرم کنید.
۲- گوشت را فیله کرده و بین نایلون قرار دهید و با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا کاملا نرم و باز شود.۲ قاشق چای خوری نمک، ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز و دارچین را روی گوشت بریزید و با ادویه ماساژ دهید.
۳- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک ظرف مخصوص فر روی حرارت ملایم گرم کنید و گوشت را داخل روغن قرار دهید و به مدت ۴ دقیقه گوشت را سرخ کنید و بعد گوشت را داخل قابلمه کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه شکر قهوه ای، سیر و سس فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و گوشت را داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت (و حتی بیشتر)بریان کنید سپس گوشت را داخل ظرف به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

طرز تهیه سس:
آبلیمو، آب پرتقال، سس خردل، پودر کاری، ۱/۲ قاشق چای خوری نمک، ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید سپس ۱/۲ فنجان روغن زیتون را خیلی آرام اضافه و مخلوط کنید. بهتر است مواد را داخل میکسر به خوبی مخلوط کنید تا ادویه جذب روغن شود.

آماده کردن سالاد:
۱- اسفناج را ریز خرد کنید و به همراه ، کلم و فلفل دلمه ای داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و روی آن ۱/۴ از سس را بریزید.
۲- گوشت را به اندازه های ۱.۵ سانتیمتری خرد کنید و در یک ردیف روی یک بشقاب بزرگ بچینید. در کنار آن مخلوط سالاد را قرار دهید و کنار آن پرتقال ها را بچینید و روی آن مقداری سس بریزید و آب باقیمانده داخل قابلمه گوشت را روی سالاد پخش کنید.

نکات:
۱- این سالاد در دستور اصلی حاوی مقداری کشمش و آووکادو نیز میباشد.
۲- بهتر است اسفناج و کلم را نیز بخار پز کرده و با مقداری روغن زیتون کمی تفت داده و بعد به سالاد اضافه کنید.
۳- میتوانید مقداری پنیر فتا یا تبریزی یا خامه ای را روس سالاد رنده کنید.
۴- میتوانید به جای آب پرتقال از آب لیموترش تازه هم استفاده کنید.
۵- در صورت تمایل به جای اسفناج یا کلم یا فلفل دلمه ای یا در کنار آنها از کاهو هم استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج