طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
خوشت آلو اسفناج یکی از خورشتهای لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.
برترینها: خوشت آلو اسفناج یکی از خورشتهای لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.
مواد لازم
- گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
- آلو خورشتی: ۱۰ الی ۱۲ عدد
- اسفناج خام: ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیهی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکههای خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.
۲. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
۳. حالا حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.
۴. تا گوشت میپزه اسفناجهایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناجها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.
۵. اسفناجها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلوهایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.
۶. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.
۷. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.
۸. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویهای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.
۹. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.
۱۰. دیگه خورشت آمادهی سرو کردنه.
نظر کاربران
فردا حتما امتحانش میکنم ولی اگه طعمش خوب نیست یکی بگه .
پاسخ ها
طعمش عالیه
طعمش خوبه ولي بهشرطي كه اسفناج دوست داشته باشيد .براي چاشني بعضي ها كمي رب گوجه تفت ميكنن و بهش اضاف ميكنن بعضي ها هم با قارا ميخورن سليقه اي
این خورشت محشره
من همیشه درست میکنم
من که درست کردم اصلا دوست نداشتم
خوشمزه ترین غذاست بنظرم البته اگر گردو بریزین عالی میشه
با گوشت گوسفند اصلا خوب نمیشه. با گوشت مرغ عالیه. آبلیمو هم مزش رو بد میکنه برا طعم ترشش از رب انار یا آلو ترش استفاده کنید
من اکثر غذا ها رو میخورن و ایراد گیر نیستم اما این خورشت رو اصلا دوست ندارم یخ جوری میشه
من غذا رو با همین دستور پختم به علاوه ادویه های دیگه ای که تو غذاهای دیگه استفاده می کنم خیلی خوشمزه بود.
خیلی خوشمزه بود
بینظیره خیلی لذیذه
من گاهی وقتها از لوبیا چشم بلبلی در خوزشت الو اسفناج استفاده می کنم واز تمبر هندی هم برا ترش کردنش استفاده می کنم
من فقط با گوشت میپزم خیلی خوشمزه میشه
به نظرمن محشره
اگر کمی آبلیمو و شکر هم بهش اضافه کنید (کم،در حدی که طعم بگیره نه اینکه شیرین بشه) عالی میشه.اگر اسفناج هم همون اول اضافه بشه بهتر جا میفته و اینقدر درشت به چشم نمیاد.
خیلی خوبه
اين غذا مال قبل تحريما بود الان بايد اشكنه ياد بدي
با گردو درست کنین. پیج khoshmazeye_laanati تو اینستاگرام دستورپختای بینظیری داره
من برعکس همه خورش آلو اسفناج را دوست ندارم
به به جونمی جون