مرغ با سالساي گوجهفرنگي
آرد ذرت، آرد سفيد، چيلي، نمك و فلفل را در پاكتي بريزيد و خوب مخلوط كنيد.
مواد لازم :
- آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوري
- پودرچيلي: يك قاشق غذاخوري
- آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
- نمك: يكدوم قاشق مرباخوري
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- سينه مرغ نصف شده: 4 قطعه دونيمه شده
- روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
- گوجه فرنگي ريز خرد شده: 420 گرم
- گشنيز تازه ساطوري: 3 قاشق غذاخوري
- پياز خرد شده: يك عدد
- آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
- فلفل تند بيدانه و ريز خرد شده: يك عدد
روش تهیه :
آرد ذرت، آرد سفيد، چيلي، نمك و فلفل را در پاكتي بريزيد و خوب مخلوط كنيد. مرغها را 2 مرتبه در پاكت بريزيد، پاكت را تكان دهيد تا كاملا به آرد آغشته شوند. سپس 8 تا 10 دقيقه مرغها را در روغن داغ سرخ كنيد به طوريكه 2طرف سينه مرغ سرخ شود. براي تهيه سالسا، گوجهفرنگي، پياز، گشنيز، آبليمو و فلفل تند را با هم مخلوط كنيد و مرغ را با اين مخلوط سرو كنيد.
پ
ارسال نظر