ميگو نارگيلي با سس زردآلو
ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربستهاي در يخچال بگذاريد.
مواد لازم :
- ميگو بزرگ: 24 عدد
- سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان
- كمپوت زردآلوي له شده: 3 قاشق غذاخوري
- پودركاري: يك قاشق مرباخوري
- روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
- نارگيل رنده و تفت داده : يك و يكدوم فنجان
- نشاسته ذرت: يكچهارم فنجان
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يكدوم قاشق مرباخوري
- سفيده تخممرغ زده شده: 3 عدد
روش تهیه :
ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربستهاي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيدهها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت 400 درجه فارنهايت 10 دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيلها طلايي شود. در اين مدت يكبار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد.
ارسال نظر