۴۳۷۰
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

ميگو نارگيلي با سس زردآلو

ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربسته‌اي در يخچال بگذاريد.

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • ميگو بزرگ: 24 عدد
  • سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان
  • كمپوت زردآلوي له شده: 3 قاشق غذاخوري
  • پودركاري: يك قاشق مرباخوري
  • روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
  • نارگيل رنده و تفت داده : يك و يك‌دوم فنجان
  • نشاسته ذرت: يك‌چهارم فنجان
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • سفيده تخم‌مرغ زده شده: 3 عدد


روش تهیه :

ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربسته‌اي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيده‌ها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت 400 درجه فارنهايت 10 دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيل‌ها طلايي شود. در اين مدت يك‌بار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج