سيب خميرپيچ
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. براي تهيه سس دسر، آب، يك و يكچهارم فنجان شكر و يكدوم قاشق مرباخوري دارچين را روي شعله به جوش آوريد.
مواد لازم :
- آب: 2 فنجان
- شكر: يك و يكدوم فنجان
- دارچين: يك و يكدوم قاشق مرباخوري
- كره يا مارگارين: 2 فنجان
- آرد سفيد: 2 فنجان
- سيب درسته: 6 عدد كوچك
- روغن جامد: دوسوم فنجان
- شير پرچرب: يكدوم فنجان
- كشمش: 2 قاشق غذاخوري
- گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
- عسل: يك قاشق غذاخوري
- خامه: يك قاشق غذاخوري
- نمك : يك چهارم قاشق غذاخوري
روش تهیه :
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. براي تهيه سس دسر، آب، يك و يكچهارم فنجان شكر و يكدوم قاشق مرباخوري دارچين را روي شعله به جوش آوريد. شعله را كم كنيد، در ظرف را باز بگذاريد و 5 دقيقه صبر كنيد. يكچهارم فنجان كره را بريزيد و كنار بگذاريد. آرد و يكچهارم قاشق مرباخوري نمك و روغن را مخلوط كنيد. به طوريكه روغن مثل تكههاي نخود در آرد پخش شود. يك قاشق غذاخوري خامه را روي مقداري از خمير بگذاريد، با چنگال زير و رو كنيد تا مرطوب شود. به همين صورت ادامه دهيد. سپس خمير را روي سطح چرب و آرد پاشيدهاي پهن كنيد و با كارد 6 دايره به قطر 15 سانت درآوريد. كشمش، گردو و عسل را مخلوط كنيد. 2 قاشق غذاخوري شكر را با يكدوم قاشق مرباخوري دارچين مخلوط كنيد. وسط و پوست سيبها را بگيريد. هر سيب را در يك قطعه خمير بگذاريد. وسط خالي سيب را با كشمش و گردو پر كنيد. روي آن را شكر و دارچين بپاشيد. روي سيبها را كمي كره بماليد. لبههاي خمير را با آب مرطوب كنيد و سيب را محكم و كامل در خمير پيچيده و در سيني بگذاريد.
ارسال نظر