شنيتسل ران جوجه
آماده كردن اين جوجهها در منزل كار بسيار سريع و سادهاي است و معمولا هم در همه خانوادهها طرفدار زيادي نيز دارد.
مواد لازم:
- ران جوجه: 10 عدد
- زعفران آب كرده: 3 قاشق غذاخوري
- آب ليمو ترش:3 قاشق غذاخوري
- پودر كنتاكي اسپايسي: يك ليوان
- نمك و فلفل سياه:به ميزان لازم
- آرد سوخاري: يك ليوان
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفل دلمهاي متوسط: يك عدد
- تخم مرغ: يك عدد
- شير: 125 ميلي ليتر
- آرد گندم: به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا ران جوجهها را خوب شسته و تميز ميكنيم سپس داخل كاسهاي بزرگ ريخته و با 2 قاشق از زعفران و 2 قاشق ازآب ليمو و نمك و فلفل آنها را مزهدار ميكنيم. پياز و فلفل دلمهاي را خيلي نازك خلالي كرده، به آنها اضافه ميكنيم در ظرف را ميبنديم و مواد را حدود 2 ساعت در يخچال استراحت ميدهيم تا بالها مزهدار شوند. 2 نوع آرد سوخاري را نيز با يكديگر مخلوط كرده و كنار ميگذاريم.
در اين مرحله تخم مرغ، شير، باقي مانده زغفران وآب ليمو را به همراه كمي نمك و فلفل سياه در كاسهاي گود با يكديگر مخلوط كرده و آنقدر به اين مواد آرد گندم اضافه ميكنيم تا به غلظت مايه كيك برسد. جوجهها را به مايه آغشته كرده و داخل مخلوط پودر آردهاي سوخاري ميغلتانيم. سپس در روغن داغ فراوان شناور و سرخ ميكنيم.
نكته: آماده كردن اين جوجهها در منزل كار بسيار سريع و سادهاي است و معمولا هم در همه خانوادهها طرفدار زيادي نيز دارد. فقط بايد دقت كنيم كه آنها را تازه آماده كرده و داغ داغ سرو كنيم.
ارسال نظر