پیشنهاد صبحانه: املت تره فرنگیِ تُند با اسفناج
برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- ترهفرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
- برگهای كوچك اسفناج 150 گرم
- مغزهای برشته كرده 3 قاشق سوپخوری
- تخممرغ 5 عدد
- ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
- جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
۱. تابه مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت ۶ - ۸ دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاهگاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و ۱ دقیقهی دیگر تفت دهید.
۲. آنگاه ترهفرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود ۵ دقیقه به آرامی بپزید تا ترهفرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.
۳. حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و ۳-۴ دقیقه بپزید. آنگاه مخلوط مغزها و تخممرغهای زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخممرغ ببندد.
۴. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق میباشد.
نظر کاربران
خوش مزه نیست
خيلي خوشمزه است، من عاشق اسفناجم و كوكو و املت اسفناج بي نظيره. من امتحان كردم خيييييييييلي خوشمزه است.