طرز تهیه نان کدویی برای صبحانه
کدو حلوایی از آن دسته از خوراکی ها است که خیلی چیزها می شود با آن درست کرد. از سوپ و خورش گرفته تا نان کدو حلوایی. در این مطلب هم طرز تهیه نان کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.
- ۳ فنجان آرد
- ۱ قاشق چای خوری جوز
- ۱ فنجان روغن سبزیجات
- ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۱/۲ قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
- ۲/۳ فنجان آب
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱۵ اونس پوره کدو تنبل
- ۱/۴ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- ۳ فنجان شکر سفید
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ۴ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:
۱- فر را روشن نموده و دمای آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه ی ۷x۳ اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید.
2- در یک ظرف بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.
۳- مخلوط را به مدت ۵۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.
ارسال نظر