۴۰۲۰۵۲
۱۴ نظر
۵۶۷۱
۱۴ نظر
۵۶۷۱
پ

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

برترین‌ها: مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

مواد لازم

  • مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
  • گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۰ گرم
  • رب انار: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۲. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۳. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۴. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۵. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۶. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۷. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۸. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۹. مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۱۰. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چه بد قیافس مرغه

    پاسخ ها

    • نسترن

      مواد از داخل شکم مرغه زده بیرون و شکل بدی بهش داده،اگر مرغ رو می‌دوخت بهتر بود.

  • الهام

    خوبه

  • الهام

    من ی بار درست کردم خیلی پر زحمته

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تو خیلی تنبلی دیگه! یه مقدار موادو تفت میدی میریزی تو مرغ چه زحمتی داره!!!

  • فریبا

    خوبه

  • بدون نام

    گیلانی نه شمالی !!! چون کل شمال اینجوری میپزن

  • فلفل

    من شمالی هستم دمتون گرم دستور پخت گذاشتین ولی خدا وکیلیش عکس مرغ آماده شده که گذاشتین انگار داره زایمان طبیعی میکنه و خیلی زشت شده
    ما پاهای مرغ رو به هم میدوزیم و مرغ رو درسته میزاریم تو قابلمه با کمی آب و روغن و گردو و رب و پیاز میزاریم کم کم بپزه

  • بدون نام

    ما شمالی نیستیم. ما توش را با گردو و کشمش و پیاز داغ و آلو پر می کنیم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عالى ميشه منم اينجورى درست ميکنم

  • آستارایی

    ما بهش میگیم لونگی و سبزی هم بهش نمیزنیم
    انواع لونگی داریم
    به لونگی ماهی اشپل هم میزنیم

  • پدر

    عالیه ممنون

  • بدون نام

    فوق العاده جالبه طرز تهیه مرغ شکم پر در فر ،، ولی داخل سینی که مرغ را درون ان می پزیم ، اب اضافه می کنیم؟؟

  • زهرد

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج