ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز
ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می شود، غذای بسیار سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن ، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.
- فیله ماهی ۶عدد
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
- لیمو ۲ عدد
- چاتنی سبز به میزان لازم
طرز تهیه:
1. روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. بر روی هر فیله ۲ برش لیمو بگذارید و از چاتنی سبز بر روی آن ها قرار دهید.
۲. ۸ تکه کاغذ روغنی به سایز ۲۰ در ۲۵ سانتی متر برش دهید و در هر یک، یک عدد فیله ی آماده شده، قرار دهید و خوب بپیچید و با نخ مخصوص آشپزی ببندید.
3. در قابلمه ای بزرگی، به ارتفاع ۵ سانتی متر آب بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز (به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.
۴. ماهی ها را برای ۱۴ تا ۱۶ دقیقه تا کاملا مغز پخت شوند،بخار پز کنید و سریعا میل کنید.
۱. از ۶ عدد فیله ماهی (با گوشت سفید رنگ مانند لوزی ماهی) هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
2. لیمو ها را نازک حلقه حلقه کنید.
۳. در تهیه این دستور از چاتنی سبز ،نوعی سس آسیای جنوبی است، استفاده می شود.
4. اگر دسترسی دارید به جای کاغذ روغنی، ماهی ها را در برگ های موز بپیچید و بپزید.
نظر کاربران
زحمتتون شد ، اینکه همش همون چاتنی سبز بود که اونم بجای روش درست کردنش فقط نوشتید چاتنی سبز در صورتی که با یه سرچ تو گوگل میشد روش تهیشو پیدا کنید . درسته که زحمت کشیدید ولی معلومه که فقط یه متنو بدون توجه به محتواش و بدون داشتن هیچگونه تخصصی تو زمینه اشپزی فقط برای از سر باز کنی نوشتید .
ولی اونایی که ماهی دوست دارن تو گوگل جستجو کنید روش درست کردن چاتنیش هست ،خیلی خوشمزس.