۴۰۰۲۴۸
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز

ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می شود، غذای بسیار سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن ، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.

وب‌سایت آشپزباشی: ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می شود، غذای بسیار سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن ، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.
مواد لازم:

  • فیله ماهی ۶عدد
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
  • لیمو ۲ عدد
  • چاتنی سبز به میزان لازم

ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز

طرز تهیه:

1. روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. بر روی هر فیله ۲ برش لیمو بگذارید و از چاتنی سبز بر روی آن ها قرار دهید.

۲. ۸ تکه کاغذ روغنی به سایز ۲۰ در ۲۵ سانتی متر برش دهید و در هر یک، یک عدد فیله ی آماده شده، قرار دهید و خوب بپیچید و با نخ مخصوص آشپزی ببندید.

3. در قابلمه ای بزرگی، به ارتفاع ۵ سانتی متر آب بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز (به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

۴. ماهی ها را برای ۱۴ تا ۱۶ دقیقه تا کاملا مغز پخت شوند،بخار پز کنید و سریعا میل کنید.
نکات:

۱. از ۶ عدد فیله ماهی (با گوشت سفید رنگ مانند لوزی ماهی) هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.

2. لیمو ها را نازک حلقه حلقه کنید.

۳. در تهیه این دستور از چاتنی سبز ،نوعی سس آسیای جنوبی است، استفاده می شود.

4. اگر دسترسی دارید به جای کاغذ روغنی، ماهی ها را در برگ های موز بپیچید و بپزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    زحمتتون شد ، اینکه همش همون چاتنی سبز بود که اونم بجای روش درست کردنش فقط نوشتید چاتنی سبز در صورتی که با یه سرچ تو گوگل میشد روش تهیشو پیدا کنید . درسته که زحمت کشیدید ولی معلومه که فقط یه متنو بدون توجه به محتواش و بدون داشتن هیچگونه تخصصی تو زمینه اشپزی فقط برای از سر باز کنی نوشتید .
    ولی اونایی که ماهی دوست دارن تو گوگل جستجو کنید روش درست کردن چاتنیش هست ،خیلی خوشمزس.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج