چیکن راتاتویی، غذای گیاهی برای گوشتخواران
راتاتویی همان غذای ساده، اما معروفی است که به لطف کارتونی به همین نام، در ایران معروف شد.
مجله آشپزی ایده آل : راتاتویی همان غذای ساده، اما معروفی است که به لطف کارتونی به همین نام، در ایران معروف شد. این غذا که شباهت زیادی به یتیمچه دارد، ترکیبی است از انواع صیفیجات و نقش اصلی در این غذا برعهده بادمجان و کدو است. حال اگر کمی مرغ به این غذا اضافه کنید، تبدیل به یک خوراک کامل شده و علاوه بر اینکه با برنج هم قابل سرو است، باب طبع افراد گوشتخوار هم خواهد بود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبهای
- بادمجان کوچک: 3 عدد، حلقهحلقه
- کدوی متوسط: یک عدد، حلقهحلقه
- فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، خرد کرده
- قارچ: 100 گرم، ورقهورقه
- سیر: دو حبه، رنده شده
- گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، خرد کرده
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
۱ - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و فلفل پاشیده و ۱۰ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.
۲ - هر کدام از سبزیجات را ۴ تا ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید.
۳ - مرغ و سبزیجات تفتداده شده را به تابه برگردانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیمساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.
نکات:
این غذا را میتوانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.
برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمونپپر، بپاشید.
ارسال نظر