تونا سالاد، دوست داشتنی و خوشمزه
بهترین روش برای کسانی که علاقهای به خوردن یک نوع ماده غذایی خاص را ندارند،همراه کردن آن با موادی است که برایشان دوستداشتنی است.
مجله آشپزی ایده آل : بهترین روش برای کسانی که علاقهای به خوردن یک نوع ماده غذایی خاص را ندارند،همراه کردن آن با موادی است که برایشان دوستداشتنی است. این دقیقا همان کاری است که مادرها با بچههای حرفنشو انجام میدهند، یعنی به عنوان مثال گوجهفرنگی یا گوشت را لابهلای برنج یا ماست مخفی کرده و به خورد فرزندانشان میدهند. البته در این رسپی هیچ چیز مخفی وجود ندارد، فقط از بعضی از پرمصرفترین و خوشمزهترین مواد غذایی در کنار هم و برای خوش طعم کردن یکدیگر استفاده میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- کاهو: یک عدد، خرد کرده
- زیتون سیاه: 16 عدد
- لوبیا سبز: 100 گرم آبپز
- کنسرو ماهی تن: یک عدد
- گوجه گیلاسی: 16 عدد نصف کرده
- آب نارنج: یک دوم پیمانه
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - یک قابلمه کوچک آب را به جوش آورده و لوبیاها را ۵ دقیقه در آن بپزید، سپس آن را آبکش کرده و آب سرد روی آن بگیرید تا رنگ خود را از دست ندهد.
۲ - یک ظرف مناسب انتخاب کرده و مواد سالاد را به صورت مجزا در آن بچینید.
۳ - آب نارنج و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس به دست آمده را روی سالاد داده و نیم ساعت صبر کنید تا اجزای سالاد طعم بگیرد، سپس آن را سرو کنید.
نکته:
اگر ماهی تن تازه در دسترس دارید، بهتر است از آن در سالاد استفاده کنید.
نظر کاربران
سلام
من قبلا این سالاد رو درست کردم اما نیم ساعت صبر نکردم واسه خوردن به نظرتون اسمش تونا میشه؟؟؟
ممنون خوش مزه بود