رول مرغ شکم پر با سس گوجه
گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و ۱قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم
- اسفناج: 1 پیمانه
- پیاز ریز: 2 پیمانه
- پودر نان: 1 پیمانه
- هویج ریز: یک دوم پیمانه
- پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
- سیر: 1 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- آب مرغ: یک و یک دوم پیمانه
- فیله مرغ: نیم کیلو
- گوجه فرنگی: 2 پیمانه
- پیاز: 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
- سیر: 1عدد
- گردوی پودر شده: یک دوم پیمانه
- آویشن، نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، دارچین، پاپریکا: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - فیله مرغ را کمی با پشت چاقو بکوبید تا کمی فیله باز و تخت شود. در ظرفی دیگر اسفناج ، پودر نان ، پنیر پارمزان و تخم مرغ و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲ - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی فیله مرغ قرار دهید و سپس آن را رول کنید طوری که مواد از میان آن بیرون نزند و سپس با خلال های چوبی کوچک جمع کنید. سپس آن را در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا مرغ پخته شود.
روش تهیه سس :
1- گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و 1قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید.
2- در ظرفی دیگر پیاز ریز شده را در 1 قاشق سوپخوری روغن ریخته و بگذاریدتا نرم شوند. سپس هویج پخته شده ریز و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و کمی تفت دهید تا نرم شوند و بلافاصله از حرارت برداشته و به مواد گوجه بالا بیفزایید و بگذارید تا مواد یکدست شوند.
3 - فیلههای مرغ پخته شده در فر را در سس ریخته و 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد مزه دار شوند.
4- سپس سرو نمایید.
نظر کاربران
چگونه جوانی ودراتمدیدکنیم