پیتزا سبزیجات، لذیذ و لذت بخش
در این پیتزا حتما تاکید میکنم که از پنیر کمی استفاده کنید تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.
این پیتزا یک وعده ناهار یا شام سبک با میزان پنیر بسیار پایین است و از هیچ نوع سس و یا ماده دیگری که افزودنیهای خوراکی داشته باشد استفاده نشده است. همچنین پنیر آن کم است تا طعم سبزیجات به خوبی حس شود. پنیر سفید فتا و قارچ نیز به عنوان پروتئین اصلی این پیتزا هستند.
مواد لازم
- خمیر پیتزا: 150گرم
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- قارچ: 200گرم
- پیاز خلالی شده: 1عدد
- زیتون حلقه شده: 100گرم
- پنیر سفید فتا: 100گرم
- کلم بروکلی: 100گرم
- بادمجان سرخ شده تکهای: 200گرم
- نخود فرنگی پخته: 100گرم
- هویج پخته نگینی: 50گرم
- پنیر موتزارلا: 50 گرم
- پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
- پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا: به میزان لازم
کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک برس چرب کنید. سپس خمیر را باز کرده. برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده کنید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس خمیر را در دو بخش در نظر بگیرید برای یک بخش از مخلوط بادمجان تکه ای و سبزیجاتی همچون ذرت و یا هویج استفاده نمایید. کلم بروکلی را روی خمیر به صورت ایستاده بچینید.
در بخش دیگر ابتدا پیاز را بریزید و سپس روی آن را تکه های پنیر فتا بگذارید و زیتون بریزید. در این بخش نیز از سبزیجات استفاده کنید. در نهایت روی کل کار را کمی پنیر پیتزا بریزید. پیتزا را در فر ۲۰۰ درجه فقط برای ۱۰ دقیقه قرار دهید.فر باید از پیش گرم شده باشد.
نكته:
در این پیتزا حتما تاکید میکنم که از پنیر کمی استفاده کنید تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.
ارسال نظر