نـودل چینـی، سلامت به سبک شرق
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم
- روغن کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
- فیله بوقلمون: 100گرم
- پیازچه: 100گرم پاک کرده
- سیر: 2 حبه
- زنجبیل تازه: 1 قاشق چایخوری
- آب مرغ: 1پیمانه
- آب: یک دوم پیمانه
- نودل: 1بسته
- ذرت پخته شیرین شده: یک دوم پیمانه
- فلفل دلمه ای: یک دوم پیمانه
- هویج پخته شده نگینی: یک دوم پیمانه
۱ - روغن را داغ کنید و بوقلمون تکه شده و پیازچه و سیر و زنجبیل را در آن ریخته ودرب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم هم بوقلمونها پخته شود و هم پیاز چهها کاملا تغییر رنگ دهد. این زمان حدود ۵ دقیقه طول می کشد.
۲ - آب مرغ و آب را به جوش آورید. نودل و زنجبیل را اضافه کنید و بگذارید تا نودل نرم شود.
۳ - در هنگام سرو در یک ظرف مناسب نودل را به همراه یک ملاقه از آب مرغ و مخلوط بوقلمون تفت د اده و سبزیجات پخته را با هم کاملا مخلوط نمایید. سپس آن را در بشقاب سرو کنید.
نکته:
قرار گرفتن پیاز و پیازچه در کنار سایر سبزیجاتی نظیر آنچه که در این غذا وجود دارد، ترکیب مناسبی را میسازد که میتواند مهمترین فاکتورهای بروز بیماریهای قلبی مانند رسوب مواد زاید در عروق خونی، تنشها و استرسهای روزمره را در افرادی که دست کم ۲ بار در هفته آن را مصرف میکنند به حداقل برساند.
پ
ارسال نظر