تورتیا باربیکیو
رب را تفت دهید تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پیاز داغ و قارچ و ادویه جت را بیفزایید. بگذارید تا برای ۲ دقیقه مواد با حرارت کم مزه دار شوند.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم
- سس باربیکیو: یک چهارم پیمانه
- رب گوجه فرنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز تند: یک هشتم قاشق سوپ خوری
- سرکه سیب: یک و یک دوم قاشق چایخوری
- فلفل قرمز شیرین: یک هشتم قاشق چایخوری
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- قارچ: یک دوم پیمانه
- زنجبیل: یک هشتم قاشق چایخوری
- پیازداغ: یک دوم پیمانه
- دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری
- نان تورتیلا یا نان پیتا: 8 عدد
- پودر میخک و بادیان: هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری
- پنیر پیتزا در صورت دلخواه
- جوزهندی: بسیار کم
- شکر قهوهای: یک قاشق سوپ خوری
- سس استیک: 2 قاشق سوپ خوری
۱ - برای تهیه سس باربکیو همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۲ - قارچ را با آبلیمو و روغن روی حرارت تند تفت دهیدتا کاملا پخته و سفید شود.
۳ - رب را تفت دهید تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پیاز داغ و قارچ و ادویه جت را بیفزایید. بگذارید تا برای ۲ دقیقه مواد با حرارت کم مزه دار شوند.
۴ - نان تورتیلا یا نان پیتا را گرم کنید و سپس از مواد لای آنها ریخته و به همراه سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید. می توانید برای طعم بیشتر از پنیر پیتزا نیز استفاده نمایید.
نکته سلامت
اگر از مشکلات تنفسی به خصوص در هوای آلوده رنج میبرید، زنجبیل را فراموش نکنید. چرا که هم کاهشدهنده التهاب است و به بهبود گردش خون در بدن شما کمک میکند و هم در روزهای آلوده نمیگذارد دچار تنگی نفس شوید.
نظر کاربران
من هر کاری می کنم نمی تونم عضو بشم
لطفا تدبیری بیندیشید
مشکل از سایت شماست