پیتزا دریایی با طعم آسمانی!
کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید. سپس خمیر را باز کنید.
مجله آشپزی ایذه آل :
مواد لازم
- خمیر پیتزا: 150گرم
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- قارچ: 200گرم
- پیاز خلالی شده: یک چهارم پیمانه
- فیله ماهی تیلاپیا: 100گرم
- میگو پخته شده: 100گرم
- نخود فرنگی پخته: 100گرم
- هویج پخته نگینی: 50گرم
- فلفل دلمهای:50گرم
- پنیر موتزارلا: 50 گرم
- پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
- پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا: به میزان لازم
روش تهيه:
1 - فیله ماهی تیلا پیا به علت بافت نسبتا محکم در برابر حرارت و بیبویی آن پیشنهاد میشود. فیله ماهیها را در کف یک ظرف گذاشته و با یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده و یک قاشق سوپخوری روغن با در بسته بگذارید تا پخته شود.
2 - حرارت را ملایم روبه تند بگذارید. سپس ماهی را برگردانده و یک دقیقه زمان دهید.
3 - سپس آن را خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. در این روش پخت به علت فشار هوای داخل قابلمه و همچنین رطوبت موجود فیله ماهی نه تنها سفت نمیشود بلکه بافت بسیار نرم و لطیفی پیدا میکند.
4 - کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید. سپس خمیر را باز کنید.
5 - برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده نمایید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس یک مقدار پیاز بریزید که این کاملا اختیاری بوده و میتوانید آن را حذف کنید.
6 - سپس تکه های ماهی و قارچ و سبزیجات را بریزید.
7- پودر پنیر پیتزا را بسیار کم ریخته و سپس میگوها را روی آن قرار دهید.
8 - سپس در فر 180 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید . فر باید از پیش گرم شده باشد.
نکات:
۱ - میتوانید کمی ریحان خرد شده نیز بریزید.
۲ - بیش از حد نباید این پیتزا پخته و یا به حد سوختگی برسد.
۳ - در این پیتزا حتما تاکید میکنم که از پنیر کمی استفاده نمایید تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.
ارسال نظر