نان سیب زمینی، بپزید و عاشقش شوید!
پس از استراحت دوم درفر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد وبه مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. میتوانید روی نان را بازرده تخم مرغ رومال کنید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- سیب زمینی: 300 گرم
- آرد : حدود ۵۰۰ گرم
- بهبود دهنده: یک چهارم قاشق چایخوری
- کره: ۳۰ گرم یا روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
- آب یا شیر گرم: ۱۷۰ میلی لیتر
- مایه خمیر فوری: ۲۰ گرم
- شکر: یک قاشق چایخوری
- زیره یا نعناء یا شوید خشک: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
روش تهيه:
۱ -سیب زمینیها را بشویید و با آب ونمک بپزید تا نرم شود سپس پوست آن را بگیرید و له کنید.
۲ - آرد را با نمک و بهبود دهنده مخلوط کرده والک کنید ودرکاسه بزرگی بریزید.
۳ - مایه خمیر فوری وشکر را با هم مخلوط کرده سپس تخممرغ، آب یا شیر گرم، سیب زمینی له شده وکره یا روغن زیتون وسبزی خشک را با هم مخلوط کرده وبه آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی بدست آید.
اگر بخواهید مایه خمیر را عمل بیاورید طبق دستورالعمل قبلی، خمیر مایه را با یک قاشق شکر مخلوط کرده به آن کمی آب گرم که دمایش بین ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد میباشد اضافه کنید درش رابگذارید واجازه دهید تا درمحیط نسبتا گرم به مدت ۱۰ دقیقه پف کند وعمل بیاید وبعد به مواد آرد اضافه کنید.
۴- خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید سپس آن را درون ظرفی که چرب کردهاید قرار دهید رویش را بپوشانید واجازه دهید در جای گرم یک ساعت استراحت کندوحجمش دوبرابر شود.
۵ - سینی فر را کاغذ بیندازید وکاغذ را چرب کنید. خمیر را پس از استراحت مجددا ورز دهید آن را به شکل توپ درآورید و در سینی قرار دهید کمی با دست آن را حالت دهید وبا چاقوی تیز روی خمیر را برش بزنید بدون آنکه خمیر رابه پایین فشاربدهید .روی آن را آب بمالید ودوباره نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
۶- پس از استراحت دوم درفر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد وبه مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. میتوانید روی نان را بازرده تخم مرغ رومال کنید.
نکته:
مقدار آرد و آب تقریبی است. بهتراست آب را کمکم اضافه کنید.
نظر کاربران
سلام
بهمبد دهنده چیه؟
میشه بگین بهبود دهنده چیه؟؟؟