کوکی انار، خوشمزه عصرانه زمستانی
کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
- شکر: یک و یکدوم پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- آرد: 2پیمانه پودر کاکائو : یکدوم پیمانه
- بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
- نمک : به میزان لازم
- آب انار: 2 قاشق غذاخوری
- شکلات چیپسی : یک پیمانه
- دانه انار: یکدوم پیمانه
روش تهیه:
1 - برای شروع کار ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2 - کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.
3 - سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید.
4 - در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.
5 - ترکیب را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6 - در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
7 - بعد از زمان 10 دقیقهای، کوکیزهای انار شما آماده است و میتوانید آنها را نوشجان کنید. البته بهتر است بعد از اینکه کوکیزها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.
نکته:
اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید،میتوانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار بیشتری استفاده کنید.
ارسال نظر