۳۹۸۷۵
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

كيك اسفنجی، زیبا و اشتهابرانگیز

۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن مي‌كنيم. وقتي كمي فرم گرفت آب‌جوش را آرام‌آرام به مواد اضافه مي‌كنيم و آنقدر هم مي‌زنيم تا زرده‌ها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه مي‌كنيم و وقتي مخلوط شد كنار مي‌گذاريم.


برترین مجله اینترنتی ایران
مجل ه آش پز ایده آل :

كيك اسفنجی، اشتهابرانگیزترین قندک سال

مواد لازم براي قالب گرد ۳۰ سانتي:
  • تخم مرغ: 8 عدد
  • شكر:200 گرم
  • آرد: 180 گرم
  • آرد ذرت: 40 گرم
  • آب جوش: 125ميلي‌ليتر
  • وانيل:يك قاشق چاي‌خوري
  • بيكينگ‌‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • رنگ خوراكي: در صورت امكان
روش تهيه:

۱ - آرد، آرد ذرت و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده، ۳ بار الك مي‌كنيم.

۲ - زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا مي‌كنيم.

۳ - ۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن مي‌كنيم. وقتي كمي فرم گرفت آب‌جوش را آرام‌آرام به مواد اضافه مي‌كنيم و آنقدر هم مي‌زنيم تا زرده‌ها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه مي‌كنيم و وقتي مخلوط شد كنار مي‌گذاريم.

۴ - سفيده‌ها را جداگانه آنقدر هم مي‌زنيم تا خشك و پنبه‌اي شوند؛ سپس ۵۰ گرم از شكر باقيمانده را آرام‌آرام به آن افزوده و مواد را به هم مي‌زنيم تا يكدست شود.

۵ - مايه زرده را به مايه سفيده اضافه كرده و به‌صورت دوراني با ليسك هم مي‌زنيم؛ به‌طوري كه پف سفيده نخوابد.

۶ - آرد را در ۳ مرحله با الك داخل مواد ريخته و با ليسك هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود.

۷ - مواد را داخل قالب كمربندي كه از قبل كف آن كاغذ روغني پهن كرده و چرب كرده‌ايم ريخته و به‌مدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم تا بپزد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پریا

    ببین چجوری با اعصاب ادم بازی میکنن من امروز باید کیک درست کنم وگرنه روانی میشم...

  • رها

    چرا پف نمیکنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج