عدسیتو، کاری که مکزیکیها با عدس و لوبیا میکنند
یک پیمانه لوبیا را آبپز کنید، البته میتوانید از کنسرو عدس یا لوبیا هم استفاده کنید که در این صورت باید با آب آنها را در آبکش بریزید و سس آنها را بشویید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- عدس آبپز: یک پیمانه
- لوبیای پخته: یک پیمانه
- اسفناج پخته: یک استکان
- سیر: خرد شده به میزان کافی
- ماست: یک کاسه
- نمک و فلفل و غیره
۱ - یک پیمانه عدس را آبپز کنید.
۲ - یک پیمانه لوبیا را آبپز کنید، البته میتوانید از کنسرو عدس یا لوبیا هم استفاده کنید که در این صورت باید با آب آنها را در آبکش بریزید و سس آنها را بشویید.
۳ - با گوشتکوب برقی به جان عدس و لوبیا افتاده و آنها را کاملا له کنید.
۴ - مقداری سیر خرد کنید و به مایه اضافه نمایید.
۵ - اسفناج یک رکن بسیار مهم این دیپ است. به اندازه یک استکان اسفناج به این مایه اضافه کنید. اسفناجی که از آن صحبت میکنید پخته شده و آب آن هم گرفته شده است.
۶ - ماست، ترجیحا، ماستی که به ترشی بزند و کمی هم چرب باشد، میتواند مرحله بعدی ما را شکل دهد. ماست را درون کاسه میریزید و از مایه یکی دو قاشق درون آن میاندازید و با هم مخلوط میکنید.
۷ - نمک و فلفل دیگر فصل این داستان پر از مزه را تشکیل میدهند.
۸ - بهتر است این سس عدسی را با چیپس ترتیلا مصرف کنید و سپس از مزهاش چنان به هیجان بیایید که از مجله ایدهآل پیش رفقا تعریف کنید.
نكته:
ماست را هرگز با گوشتکوب برقی به هم نزنید که در کسری از ثانیه تبدیل به شیر میشود.
نظر کاربران
ماست تبديل به شير نمي شود
پاسخ ها
میشه بفرمایید از کجای این متن یه همچین برداشتی کردید؟
(منظور از ریختن مایه ، ریختن مایه ی سس است)