شله زرد خوب چه جوریه؟!
برنج را که از شب قبل خیس کردهاید، به همراه آب بپزید. در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدودا یکدوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید
مجله آشپزی ایده آل :
- آب: ۷ پیمانه
- برنج: یکدوم پیمانه
- شکر :یک و یکدوم پیمانه
- کره: ۱۰۰ گرم
- زعفران حل شده:۲ قاشق سوپخوری
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
- پودر هل در صورت تمایل: یکدوم قاشق چایخوری
- گلاب: یکدوم پیمانه
- خلال بادام و پسته: به میزان لازم
برنج را که از شب قبل خیس کردهاید، به همراه آب بپزید. در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدودا یکدوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد. در ظرف مورد نظر بریزید و پس از کمی خنک شدن با خلال پسته، خلال بادام و دارچین تزیین نمایید.
نظر کاربران
ina rikhtid too ghaleb?