خورش دلمرغ با چیپس خانگی یادآور دوران کودکی
این غذای ساده، اما دلچسب زندهکننده خاطراتی است که در کودکی، دور سفرههای شلوغ و پرهیاهو میگذشت و اکنون کمتر از آن نشانی است.
محله آشپزی ایده آل : حتما یادتان میآید آن زمانی را که چندان هم دور نیست. زمانی که سر سفره، مرغ و پلو بود و بین بچههای خانه، بر سر خوردن دل، جگر و سنگدان مرغ رقابت بود،هر کس در کاسه خوراک بااشتیاق دنبال شکار اندرونه مرغ بود تا دلی از عزا در بیاورد. این غذای ساده، اما دلچسب زندهکننده خاطراتی است که در کودکی، دور سفرههای شلوغ و پرهیاهو میگذشت و اکنون کمتر از آن نشانی است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سیبزمینی متوسط: 2 عدد
- دل مرغ: 500 گرم، پاککرده
- پیاز قرمز: یک عدد، خلالی
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
روش تهيه:
1 - یک تابه را بدون روغن روی شعله متوسط داغ کنید، پیاز را 7، 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس آن را از تابه خارج کنید.
2 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در همان تابه ریخته و داغ کنید، سپس دلهای مرغ را 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.
3 - پیاز را به تابه برگردانده و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کرده و یکی دو دقیقه آن را تفت د هید.
4 - یک چهارم پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید. هنگامی که خوراک شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و با در بسته 15 دقیقه آن را بپزید. نمک غذا را اندازه کنید.
5 - سیبزمینیها را به ضخامت نیم میلیمتر ورقهورقه کرده و پس از شستن و خشک کردن کمی نمک پاشیده و در روغن سرخ کنید تا چیپس شود. خوراک دل را با چیپس سیبزمینی، لیموترش و سالاد سبز سرو کنید.
ارسال نظر