غوره مسما
غوره مسما را ميتوان يكي از بهترين غذاهايي دانست كه علاوه بر سادگي، طعمي دلنشين و بينظير دارد و به راحتي ميتواند در برنامه هفتگي غذايي قرار گيرد.

مجله ایده آل : گيلان تنها استان ايران است كه تقريبا تمام غذاهايش دوستداشتني هستند. بانوان گيلك قرنهاست با استفاده از انواع سبزيجات، طيور و چاشنيهاي رنگ و وارنگ كه به لطف خاك سرسبز گيلان در اختيارشان قرار گرفته است خوراكهايي بينظير و متنوع تهيه ميكنند كه مزه آنها هميشه زير دندان ميماند. غورهمسما را ميتوان يكي از بهترين غذاهايي دانست كه علاوه بر سادگي، طعمي دلنشين و بينظير دارد و به راحتي ميتواند در برنامه هفتگي غذايي قرار گيرد.
مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر:
- مرغ متوسط: يك عدد، خردكرده
- غوره بيدانه: يكونيم تا 2 پيمانه
- پياز متوسط: يك عدد ساطوري
- سير: 3حبه، ساطوري
- روغن: 6 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
۱ - روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و تكههاي شسته و خشك شده مرغ را ۸-۷ دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي شوند،سپس از تابه خارج كنيد.
۲ - پياز را اضافه كرده و ۵-۶ دقيقه تفت دهيد. غورهها و سير را اضافه كرده و يكي، دو دقيقه ديگر تفت دادن را ادامه دهيد.
۳ - مرغها را به قابلمه برگردانيد. يك قاشق چايخوري زردچوبه و كمي نمك و فلفل به آن زده و يك پيمانه آبجوش روي آن بريزيد، شعله را كم كرده و با در بسته ۴۰ دقيقه غذا را بپزيد. با چلو يا نان سرو كنيد.
نکات:
۱ - در روشي ديگر مرغ را خرد نميكنند و درسته سرخ ميكنند، سپس در مايه پياز و غوره ميپزند.
۲ - در روش ديگر شكم مرغ درسته را با غوره و پياز تفت داده، پر كرده و مرغ را يك ساعت ونيم در فر بريان ميكنند.
۳ - ميتوانيد چند بادمجان سرخ كرده به خورش اضافه كنيد.
۴ - چند گوجه نصف كرده به خورش طعم و رنگ بهتري ميدهد.
نظر کاربران
گيلان گيلان هميشه بهاره گيلان...
ما اينيم ديگه!!