یِشیل سوآن چوربا، سوپ مناسب بدغذاها!
اگر دنبال یک سوپ پرمایه و غلیظ برای پذیرایی از مهمانان ایراد گیر و بد غذا می گردید، این سوپ تره فرنگی را ازدست ندهید.طعم خامه ای این سوپ در کنار مزه بی نظیر تره فرنگی و شوید-که احتمالا تا به حال با هم نچشیده اید.
مجله ایده آل : اگر دنبال یک سوپ پرمایه و غلیظ برای پذیرایی از مهمانان ایراد گیر و بد غذا می گردید، این سوپ تره فرنگی را ازدست ندهید.طعم خامه ای این سوپ در کنار مزه بی نظیر تره فرنگی و شوید-که احتمالا تا به حال با هم نچشیده اید.
برای شما خاطره خواهد شد و از آن دسته غذاهایی است که باز هم به سراغ آن خواهید رفت.علاوه بر پذیرایی در مهمانی، این سوپ برای کاهش چربی خون و کسانی که به سرماخوردگی مبتلا هستند، معجزه آسا ست.نکته دیگر این سوپ آن است که در عین سیر کنندگی برای هرنفر فقط حدود 11 گرم کربوهیدرات دارد که میتواند یک غذای فوق العاده برای افراد رژیمی محسوب شود.
مواد لازم:
- روغن آفتابگردان: 4 قاشق غذاخوری
- تره فرنگی متوسط: 3عدد، ساطوری
- پیاز متوسط : یک عدد، ساطوری
- شکر: یک قاشق چای خوری
- شوید ساطوری : یک پیمانه
- شیر: یک پیمانه
- کره: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
- پنیر فتا: 100 گرم، خرد شده
- نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم
۱ -روغن را دریک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و تره فرنگی را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
۲ -شکر و شوید ساطوری را اضافه کرده و یک و نیم پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید.شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش آید، سپس شعله را کم کرده و سوپ را با در بسته ۲۰ دقیقه بپزید.
۳ -به وسیله گوشت کوب برقی یا غذاساز، سوپ را پوره کنید، سپس شیر را اضافه کرده و سوپ را روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه دیگر بپزیدو در پایان کره را اضافه کنید تا به آرامی در سوپ آب شده و به آن طعم دهد.نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و قبل از سرو با پنیر، شوید و پاپریکا تزیین کنید.
نکات:
۱ - در صورت تمایل سوپ را پوره نکنید.
۲ - به جای پنیر فتا از پنیر پارمزان هم می توانید استفاده کنید.
۳ - اگر پنیر مصرفی نمک دارد،نمک کمتری به سوپ بزنید.
نظر کاربران
گرسنم شد !