پیتزای گوشت و کاهو
«پیتزا» اختراع کنید!
تنوع پیتزاها و نام هایشان انقدر زیاد شده است که دیگر نمی توان آنها را از هم تشخیص داد. با کم و زیاد کردن یک ماده می توانید پیتزایی جدید اختراع کنید. ما هم در این مطلب به پیتزای گوشت، کاهو اضافه کرده ایم. به امتحان کردن اش می ارزد.
مواد لازم:
- پنیر موزارلا (کمی چربی گرفته) ۱ فنجان
- گوشت (چربی دار و فیله شده) ۵ تکه (۲۰۰گرم)
- پنیر ریکوتا (کمی چربی گرفته) نصف فنجان
- نان پیتزا ۱ عدد
- کاهو پیچ (خرد شده) ۱ فنجان
- گوجه فرنگی گیلاسی (نصف شده) نصف فنجان
۱ . فر را از قبل با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید.
۲ . خمیر پیتزا را کف سینی فر پهن کنید و ۸ دقیقه بپزید. از فر بیرون بیاورید.
۳. گوشت را داخل کره یا روغن به خوب سرخ کنید.
۴. پنیر ریکوتا را روی نان پیتزا بمالید. روی آن پنیر موزارلا بپاشید و گوجه فرنگی و سپس گوشت قرار دهید.
۵ . ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید.
۶ . از فر بیرون بیاورید و کاهوی خرد شده را روی آن بپاشید. بگذارید کمی خنک شود سپس برش دهید و سرو کنید.
نظر کاربران
اخه چرا مگ میشه بعدم یک طرز تهیه ساده گذاشتی بعدم میگی اختراع کنید