۳۸۳۲۵
۷۵ نظر
۱۷۵۰۰
۷۵ نظر
۱۷۵۰۰
پ

۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

کدو حلوایی، شیرین، مقوی و پر از رنگ و دلنشین است. می‌توان از این صیفی خوشمزه چندین و چند رسپی داد، اما این‌ها را به‌صورت گلچین از من بپذیرید.

مجله آشپزی ایده آل: کدو حلوایی، شیرین، مقوی و پر از رنگ و دلنشین است. می‌توان از این صیفی خوشمزه چندین و چند رسپی داد اما اینها را به‌صورت گلچین از من بپذیرید. حتما یک‌بار امتحان کنید. مشتری دائم کدوحلوایی لذیذ خواهید شد. اصلی‌ترین بخش برای تهیه تمامی دستورها پخت کدو حلوایی است. پس با من همراه شوید.
 
روش پخت کدو حلوایی

در فروشگاه‌ها معمولا با اشکال و رنگ‌های مختلفی از کدو حلوایی برخورد کرده‌اید؛ کدو‌هایی گرد، پهن و به رنگ نارنجی پر رنگ و گاه با لکه‌هایی سبز رنگ که اگر این مدل را خریده باشید پس از پخت متوجه شده‌اید که کاملا بی‌مزه و با آب بسیار زیاد است و البته رنگ زیبای آن پس از پخت کاملا از بین می‌رود. این کدو همیشه فقط برای سفره‌آرایی به کار می‌رود، زیرا طعمی ندارد. البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه کدو حلوایی مربوط به شمال ایران با رنگ پوست نارنجی کدر و البته در 2 مدل گرد یا کوزه‌ای است.
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

برای پخت کدو حتما آن را ابتدا به برش‌های کوچک تقسیم کرده و سپس پوست بگیرید. آن را در یک قابلمه ریخته و با حرارت زیاد و تنها با یک استکان آب و یک دوم پیمانه شکر پخت کنید. اگر بیش از حد آب بریزید؛ کدو زیاد پخته شده و طعم خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب می‌گیرد.

پس کدو را با آب کمی بپزید، چون خود آن نیز آب میان بافتی‌اش را خارج کرده و پس از 10 دقیقه خواهید دید که حجم آب موجود بیشتر می‌شود. معمولا زمان پخت تکه‌های کدو برای انواع خورش و قلیه حدود 15 تا 20 دقیقه است یعنی تا زمانی که کدو بافت خود را حفظ اما پخته باشد. برای پوره کردن نیز 30 دقیقه کدو را بپزید تا کاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوط‌کن کدو را پوره کنید
 
پنکیک کدو حلوایى

یک صبحانه عالى، مقوى و دلچسب در یک صبح سرد
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
مواد لازم:
  • شیر: یک و یک‌دوم پیمانه
  • آرد: 2پیمانه
  • پوره کدو حلوایی: یک پیمانه
  • شکرقهوه‌ای: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • بیکینگ‌سودا: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

ابتدا شیر و پوره کدو حلوایی پخته و کاملا له شده و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.

مواد خشک را با هم مخلوط و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد کش دار وغلیظی به دست می‌آید.
مواد را ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس یک تابه با قطر حدود ۱۰ سانتی‌متر را انتخاب کرده و روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود.

سپس بدون چرب کردن از مواد به اندازه یک ملاقه ریخته و صاف کنید. در را گذاشته و ۳ دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانده و ۳۰ ثانیه زمان دهید.

نکته:

این پنکیک را با کره و عسل میل کنید. طعمی به‌یادماندنی دارد

 
شیرینى کدو حلوایى

برای طعم بهتر می‌توانید پنیر ماسکارپونه را جایگزین پنیر لبنه کنید.
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
مواد لازم خمیر:
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک‌دوم پیمانه
  • ماست: یک دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2عدد
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد: دو و سه‌چهارم پیمانه
  • عرق بهار نارنج: یک‌چهارم پیمانه
مواد میانی:
  • پنیر لبنه: 200گرم
  • خامه فرم گرفته: 200گرم
  • شکر: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • پوره کدو حلوایی: 200گرم
  • عرق دارچین: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

ابتدا شکر و تخم‌مرغ را باهم مخلوط کرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط کرده تا یکدست شود بعد آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یکدست شود.

حال خمیر را برای 30 دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد برای زمان 15 تا20 دقیقه قرار دهید.

برای مواد میانی:

مواد فیلینگ را با هم مخلوط کنید و پس از خنک شدن کامل شیرینی‌ها از مواد به کمک ماسوره شکوفه بزرگ در شیرینی دهید و با یک گل خامه بزرگ تزیین کنید.

نکته:

خمیر این شیرینی را به قطر 5/0 سانتی‌متر باز کنید زیرا در حین پخت شیرینی پف‌می‌کند.

از قالب مافین سایز متوسط استفاده کنید، اگر سایز ریز به‌کار ببرید فضای داخل شیرینی خیلی کوچک خواهد شد.

 
کیک کدو حلوایی
 
اگر تمایل داشتید می‌توانید به مواد این کیک یک‌دوم پیمانه گردو اضافه کنید که طعم بسیار لذیذی را به کیک می‌دهد.
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
 
مواد لازم:
  • آرد: 2پیمانه
  • شکر:یک و یک‌دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • دارچین: 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: 100گرم
  • کدو حلوایی: 400گرم
روش تهیه:

کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد کدوها برود).

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید تا گرم شود.

آرد، گردو، هل، دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت 5 دقیقه خوب بزنید.

روغن و شکر را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و بعد کدو را به آن اضافه کنید.

وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخم‌مرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود.

مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل کمی چرب کرده و آرد بپاشید)

قالب را به‌مدت 40 دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

کیک را بدون اینکه از قالب خارج کنید، به‌مدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود.

نکته:

برای تزیین روی کیک من تنها از گاناش شکلات سفید استفاده کرده‌ام که برای تهیه آن می‌توانید از 150 گرم شکلات سفید، 100گرم خامه که روی حرارت می‌گذارید استفاده کنید. وقتی مواد کمی ولرم شد روی کیک دهید.

اگر تخم‌مرغ‌ها را برای 5دقیقه هم نزنید ممکن است به بافت پوکی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت کنید.
 
 
سوپ سرد کدو حلوایى

این سوپ را حتما با این نان پیشنهادی امتحان کرده و سوپ را کاملا سرد سرو کنید. یک پیشنهاد بی‌نظیر خواهدبود.
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
مواد لازم:
  • کره: 2قاشق سوپ‌خوری
  • آب مرغ: یک پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: یک قاشق سوپ‌خوری
  • پوره کدو 300گرم
  • دارچین: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • نان تست: 4برش
  • دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پیاز: 2عدد
  • خامه: یک پیمانه

روش تهیه:

نان مخصوص این سوپ:

مقداری از کره را با شکر قهوه‌ای و دارچین مخلوط کرده و روی برش‌های نان تست بمالید. سپس در فر ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.

روش تهیه سوپ:

پیاز را به‌صورت نگینی خرد کرده و آن را با کره باقیمانده تفت داده تا پیازها نرم شوند. سپس آب مرغ و پوره کدو را بیفزایید و اجازه دهید مواد به همراه ادویه‌ها برای 30 دقیقه با حرارت بسیار ملایم جوش بخورد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی ولرم رو به سرد شود. سپس خامه را بیفزایید.

 
خورش کدو حلوایى
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
مواد لازم:
  • مرغ:4تکه دلخواه
  • آلو: 100گرم
  • کدوحلوایی تکه شده پخته:200گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • روغن: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز: 2عدد متوس
  • دارچین، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

یک عدد پیاز را به همراه تکه‌های مرغ و یک عدد هویج متوسط و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.

در نهایت آب‌مرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تکه‌های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم‌زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به‌اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.

در هنگام سرو، تکه‌های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه‌های کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.

نکته:

حتما دقت کنید که این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نکنید.

 
سالاد کدو حلوایى
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
موادلازم:
  • کدو حلوایی پخته و تکه شده: 300گرم
  • پودر پنیر پارمزان:3 قاشق سوپ‌خوری پیاز قرمز: یک عدد متوسط
  • پنیر فتا:100گرم
  • تخم کدو: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • کاهو یا اسفناج:200گرم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • نان تست ریز شده: 50گرم
  • آبلیمو:5 قاشق سوپ‌خوری
  • ادویه سالادی:یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

کاهو یا اسفناج را خرد کرده و در لایه اول بریزید.

روی آن را پنیر فتای صبحانه را به‌صورت مربعی برش داده و بریزید. پیاز را به‌صورت هلالی نازک برش داده و در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا پیاز‌ها نرم شوند و سپس روی سالاد بریزید.

بخشی از کدو حلوایی پخته و نگینی شده را بریزید و سپس کمی دیگر کاهو بریزید، در نهایت روی کار را با تکه‌های کدو و تخم کدو و پودر پنیر پارمزان پوشش دهید.

آبلیمو و ادویه سالادی را با هم مخلوط و ۱۵ دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در نهایت روی کار را روغن زیتون بریزید.

نکته:

برای این سالاد سعی کنید کدوحلوایی را تنها برای ۱۵دقیقه پخت دهید تا برش‌های چاقویی آن تمیز در آید. در غیراین صورت ممکن است با پخت زیاد بافت کدو باز و بسته شده و شکل زیبایی نداشته باشد.

 
سوپ کدوحلوایى و کارى

کدو حلوایی هم از آن دسته صیفی‌جاتی است که زیاد پرطرفدار نیست اما اگر راجع به خواص آن بیشتر بدانید نظرتان درباره مصرف آن عوض می‌شود. این گیاه پرخاصیت در بسیاری از موارد خواصی مشابه هویج داشته و سرشار از آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار موثر است. کدو حلوایی که در زمستان بسیار فراوان یافت می‌‌شود پایین‌آورنده فشارخون بوده و از ابتلا به بیماری‌هایی چون تخریب دیواره عروق، آب‌مروارید و حتی سرماخوردگی جلوگیری می‌کند.
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

 
مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
  • کدوحلوایی: ۸۰۰ گرم
  • کره گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
  • سیر: ۲ حبه،‌رنده شده
  • پودر کاری: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب مرغ: ۳ پیمانه، ۷۵۰ لیتر
  • خامه: نصف پیمانه
روش تهیه:

1- کدوحلوایی را پوست کنده و در قابلمه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید که روی آن را بپوشاند. با در بسته و روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

2- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط آب کرده و پیاز و سیر را 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. آب مرغ و کدو حلوایی را اضافه کنید.

3- هنگامی که سوپ به جوش آمد در آن را بسته و 20 دقیقه با شعله ملایم بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو آن را با غذاساز پوره کرده و خامه را به آن اضافه کنید. سوپ را با تخم کدوحلوایی، پنیر رنده شده و پیازچه ساطوری‌شده تزیین کنید.

نکات:

1- به جای پیاز می‌توانید از یک ساقه تره‌فرنگی درشت استفاده کنید. در این صورت سیر حذف شود.

2- برای غنی‌تر شدن سوپ می‌توانید 50 تا 75 گرم مغز تخم کدوحلوایی بو داده یا خام را آسیاب کرده و به آن اضافه کنید.

3- کدوحلوایی 2 نوع است: گرد و کوزه‌ای. نوع دوم از نظر مواد تشکیل‌دهنده مغذی‌تر و خوش‌رنگ‌تر است.

 
قلیه کدو و عدس

در زمان پخت اصلا مواد را هم نزنید، زیرا کدو حلوایی پخته شده ممکن است از بافت خود جدا شده و مواد شما شکل سوپ شل به‌خود بگیرد.
 
۸ دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
مواد لازم:
  • عدس پخته: 250گرم
  • کدوحلوایی پخته و نرم شده: 500گرم
  • آب گوشت: 5 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • پودر سیر، نمک، فلفل، دارچین: به میزان لازم
  • روغن: 3 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

پیاز را به‌صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا کاملا نرم شود. پس از 10 دقیقه زردچوبه را بیفزایید و 3 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا پیاز خوش‌رنگ شود.

سپس عدس پخته شده و ادویه‌ها و آب گوشت را افزوده و روی حرارت کم با در بسته 10 دقیقه زمان دهید تا عدس‌ها طعم گرفته و کمی نرم‌تر شوند.

در نهایت کدو حلوایی پخته را افزوده و حرارت را بسیار کم کنید و 5 دقیقه زمان دهید.

حالا یک شام سریع، راحت، خوشمزه و مقوی دارید

نکته:

روی نان تست را کمی سیر تازه بمالید و روغن زیتون بزنید. کمی نعناع خشک روی آن پاشیده و در فر 180 درجه سانتی‌گراد برای 20دقیقه قرار دهید. نان را کاملا برشته و میل کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بهار 61

    خیلی عالی بود ممنون

    پاسخ ها

    • زهراخانوم

      معلومه خیلی عشق آشپزی هستی ها بهارجون.من که اصلا حوصله ی آشپزی (مخصوصا ابتکار درآشپزی) رو ندارم...!!!

    • فرناز

      منم ممنونم

  • تیتی

    مرسی عزیزم از دستورهایی که گذاشتی

  • محبوبه

    مرسی ا. کیک کدو که گذاشتی درست کردم عالی شد.مرسییییییییی

  • حسین گلریز

    با سپاس از راه نمایی

    در مورد دستورات استفاده از کدو حلوایی البته شما با الهام از این مطلب که زکات علم آموزش دادن به دیگران شاد وسالم باشی

  • شيما

    عالي بود

  • زهرا

    خوب بود مرسی

  • سحر

    عالی بود

  • مرد فعلا مجرد

    سلام
    من بالاجبار باید یه مدت مجرد باشم، چند وقت پیش یه کدو حلوایی خریدم ولی بلد نبودم چی باهاش بپزم. اومدم توی اینترنت سرچ کردم یکی از نتایج این صفحه بود. حالا میخوام قلیه عدس و کدو بپزم. امیدوارم خوب از آب دربیاد.
    ممنونم

    پاسخ ها

    • خانوم مجرد

      شما که اینقد عاشق آشپزی هستین و بلدین، من میتونم بیام یه کم ازتون یاد بگیرم؟

    • بماند

      مث اینکه بی شوهری بدجور داره به بعضیا فشار میاره.......

  • پرستو

    هنوز درست. نکردم فردا برای نهار خورشتشو می پزم حتما خوب میشه کتلتش با گوشت چرخ کرده هم خوب میشه امتهان کنید یعنی بجای سیب زمینی کدو حلوایی رنده کنید میشه کمی هم شکر زد البته اگه شیرین مزه دوست داشته باشید. موفق باشید دوستان

    پاسخ ها

    • mary

      من عاشق خورشت کدو هستم،حتما درست کنید بییییییی نظیییییییررررررهههههه

  • بدون نام

    مر30 پنکیک کدو عالی شد

  • علی

    خیلی ممنون کمکمون کردید

  • علی

    خیلی ممنون کمکمون کردید

  • باران

    عالي بودممنون

  • شیما

    خورشتتون خیلی خوب شد ممنون از دستورالعملتون

  • بدون نام

    خورش فسنجان با کدو حلوایی رو یاد ندادین!!

  • علی اصغر جلالی

    موفق باشید . استاد خوبی هستید .

  • نادره

    يك روز هم گرسنه بودم هم رژيم داشتم هم تنهابودم وحوصله صرف وقت زيلد براى آشپزى نداشتم،دريخچال را بازكردم ديدم يك تكه كدوملوايى داريم كه هم زود حاضر ميشه هم با رژيم من جوره!!!!!
    رفتم اينترنت و آشپزى با كدوملوايى را درگوگل پيدا كردم، اولين سايت پيشنهادى را انتخاب كردم واز همين جا سوپ كدوحلوايى را با ظرف نيم ساعت آماده كرده وجاى همگى خالى نوش جان فرمودم!!!!!
    ممنون از اين آشپز با ذوق و دستورات خوشمزه اش

  • سارا

    ممنون. فکر نمی کردم بشه با کدو حلوایی ، خوراکی خوشمزه ای درست کرد. حیف بود با این همه خواصش ازش بگذریم. ممنون که یادمون دادید

  • مريم

    تصويراش كه عالي بود

  • شهين

    پنكيك عالي بود مرسي

  • بدون نام

    خیلی عالیه عالی

  • بدون نام

    سلام عزیزم ممنون از توصیه های اشپزیتون با کدو تنبل

  • گونش

    سلام!خسته نباشین!میخواستم بپرسم میشه کدو تنبل خام رو گذاشت تو فریزر اگه میشه تا چه مدت میشه تو فریزر نگه داشت؟

  • سحر

    چرادستورحلوا این کدوپرخاصیت رانگذاشتید

  • زهرا

    سلام مرسی از دستوراتتون که در اختیا ما گزاشتین من خیلی کدو تنبل را دوست دارم با تشکر

  • زهره

    خیلی خوب توضیح دادید متشکرم

  • مهناز

    ممنون از راهنماییتون

  • بدون نام

    خیلی خیلی عالی بود ممنون

  • شکوه سیدیوسف

    بسیار عالی ممنون.

  • فاطمه

    سلام دوستان سوالی داشتم اینکه ایا پوست کدو حلوایی تلخ هست و اینکه ایا برای تهیه مربای کدو باید با پوستش درس بشه

  • بدون نام

    سلام ببخشید برای فریز کردن کدو حلوایی باید اونرا پخت یا خام گذاشت؟ممنون

  • بدون نام

    متشکرم

  • بدون نام

    مرسی عالی بود

  • بدون نام

    میره

  • بدون نام

    دلمه کدوحلوایی هم واقعاخوشمزه.پیشنهادمیکنم حتمادرست کنیدحتی اونی که ککدودوست نداره.

  • بدون نام

    خیلی خوشمزه بود

  • نیلو

    خیلی خوب وعالی ...متشکرم

  • سعید

    خیلی خوب وعالی بود

  • نینا

    وسط کیک کدو نپخته موند، نمیدونم چرا :-(

  • nima

    عالی بود

  • سمیه

    خیلی کامل وجامع و روان بود دستت درد نکنه خانمی کاری که از دستم برنمیاد ولی برات صلوات فرستادم عزیزم

  • بدون نام

    سلام
    پوستش تلخ نیس ولی تاحالا نشنیدم باهاش مربا یا چیزی درس کنن
    پوست سفتی داره ک راحتم برش نمیخوره ...فکنم از خیرش بگذرین

    پاسخ ها

    • بدون نام

      با خود کدو حلوایی مربای عالی میشه درست کرد ک بعنوان ی دسر عالی هم هست

  • بدون نام

    برای فریز کردن نیازی ب پخت نیست

  • فرانک

    کسی دستور ماست و کدویی که تو رستوران ها مخصوصا رستوران های شعب حاج حسن میدن و داره؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کدو رو ابپز میکنن بعد له میکنن میریزن تو ماست با کمی سیر خام که توش رنده میکنن و میتونین کمی سبزی معطر خشک همراضافه کنین البته همین ماست رو بابادمجون کبابی هم درست میکنن عالیه

  • بدون نام

    سپاس

  • ملیکا

    دستتون درد نکنه استاد

  • عالی

    خیلی عالی بود عزیزم فکرشو نمیکردم بشه با کدو حلوایی این همه چیز خوشمزه درست کرد... بینهایت سپاسگزارم

  • فاز بما

    کیک کدو عالیه

  • فاز بما

    کیک کدو عالیه

  • فاز بما

    کیک کدو عالیه

  • ثنا

    هیچی نفهمبدم خدایی

  • مازرونی کیجا

    منن یه غذا بلدم کهی پلا بهشهری دستورش اینه:اول پیاز داغ میکنیم بعد رب انار ملس اضافه میکنیم البته ربی که با اب رقیق شده باشه بعد مغز کردو اسیاب شده اضافه میکنیم و در اخر هم کدو رو که از قبل نگینی خورد کردیم میریزیم توش میتونیم چندتا الوی ترش هم موقع پیاز داغ اضافه کنیم اها نمک و زردچوبه و ادویه هم یادتون نره و نباید زیاد پخته بشه که کدو له بشه باید کدو زنده باشه و گردو هاش هم خوب له شده باشه و گردو فراوون داشته باشه مزه اش عالیه چون من کدو حلوایی به تنهایی دوست ندارم اما این غذا اصلا مزه کدو حلوایی نمیده و بخاطر خاصیا زیاد کدو مزه اش کلی با کدو فرق داره واقعا عالیه امتحان کنین فقط بهشهری ها تو مازندران کهی پلا رو اینجوری درست میکنن کهی پلا تو قائمشهر و ساری یه جور دیگه درست میشه

  • مازرونی کیجا

    کهی پلا تو قائمشهر وساری:برنج رو ابکش میکنین بعد لایه لایه کدو رو برش میزنین میذارین لایه پلو بعد میذارین رو اجاق تا وقتی برنج دم میکشه کدو با بخار برنج بپزه بعد تویه ماهی تابه کره محلی(هرچی عطر کره بیشتر باشه مرغوب تر و با کیفیت تره)می ریزیم به مقدار زیاد بعد توش تخم مرغ میشکونین و نیمرویی عسلی درست میکنین حتما زرده اش عسلی باشه بعد کره رو میزین روی پلو و نیرو رو میذارین روی برنج ترکیب زرده عسلی با کره معطر و کدو حلوایی فوق العاده است تا میتونین به بچه هاتون کدو حلوایی مازندرانی(نارنجی کم رنگ)بدین باعث میشه استعدادشون زیاد بشه امتحان کنین انوقت خودتون متوجه تاثیرش میشین از بچگی شروع کنین اخ دلم اب افتاد هم کهی پلای بهشهری دوست دارم هم قائمشهری

  • بدون نام

    عالی بود

  • بدون نام

    شما خیلی شبیه به خارجی ها حرف مزنید

  • بی نام

    فوق العاده بود

  • ناهید

    ممنون ازاینکه دستورات آشپزی تونوبی منت برامون میزارین خداخیرتون بده

  • آزاد سلطانی

    سلام من مربای کدو درست کردم ولی نمیدونم چرا نصف مربا رنگش فرق میکنه و هم سفت تر از بقیه هست لطفا راهنمایی و راهکار بدید ممنون

  • mary

    البته کدوی خوب مربوط به شمال نیست، چون سطح آب تو مناطقی مثل شمال ایران، که بارندگی زیاده، بالاست و کدو گیاهیه که نیاز آبی بالایی نداره و بصورت دیم بهتره بنابراین کدوی مناطق با بارندگی بالا طعم آب میگیره، کدوی خوب رو میتونید توی مناطق کوهستانی مثل همدان و سنندج و ... پیدا کنید

  • mary

    خورش کدو که آلو نداره !!!!!!!

  • بدون نام

    مرسی اطلات گزاشتید. ممنون

  • بدون نام

    فکر نمی کردم کیک کدو حلوایی اینقدر خوب بشه. شاید نیازی به فر هم نباشه ما از ظرف تفلون استفاده کردیم و شعله کم خیلی هم خوب از آب در اومد.

  • سعید

    سلام منواسه اولین بار رفتم یه کدو خوش رنگ خریدم پس به گفته شما بختنش جالب درنمیاد البته تنها هستم کدبانوی نیست کمکم کنه ممنون میشم کمک کنید

  • بدون نام

    عالی بود ممنون

  • شعله

    سلام خانمي من هم درست مي كنم ولي نميدونم چرا اينقدر بي مزه ميشه ألبته أين رو هم بگم در اخر شكر ميزنم

  • مه سیما

    واقعادستتون دردنکنه دستوراشپزیاتون عالیه

  • نیایش

    دمتون گرم .خیلی عاللللللللیی بود .من عاشق کدو هستم

  • بدون نام

    قليه كدو حلوايي با لوبيا قرمز و عدس و پياز داغ حبوبات از قبل پخته شده بعد كدو نگيني خرد شده اضافه ميكنيم همراه پياز داغ و زردچوبه و نمك و در آخر پخت دارچين و كمي شكر بعد موقع سرو پودر گردو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج