حلقه های پنیر و سیب زمینی
این پیش غذا حسابی وقت گیر است!
آماده سازی حلقه های پنیر و سیب زمینی کمی وقت و انرژی لازم دارد, اما این حلقه های سیب زمینی آغشته به خرده نان و پنیر بسیار خوشمزه اند.
مواد لازم:
- سیب زمینی بزرگ , پوست کنده و ضخیم حلقه شده : ۳ عدد
- خرده ی مغز نان سفید تازه : ۷۵ گرم
- پنیر پارمزان رنده شده : ۴۰ گرم
- پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
- تخم مرغ , زده شده : ۲ عدد
- روغن جهت سرخ نمودن : مقداری
- پودر فلفل چیلی جهت پاشیدن روی غذا : مقداری
طرز تهیه:
۱. سیب زمینی ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
۲ . خرده های نان , پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط نمایید . بعد آن ها را داخل یک بشقاب گود بریزید . تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .
۳ . سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند .
۴ . روغن را در قابلمه بزرگی گرم نمایید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند , به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند .
۵. بعد از برشته شدن سیب زمینی ها , آن ها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نمایید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آ« را به خود جذب نماید . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .
۶ . سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نموده و در صورت تمایل , روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .
ارسال نظر