خوراک ها در ظرف سفالی در صورت پخت آبدار و کاملا تنوری میشود از این لحاظ استفاده از ظروف سفالی در آشپزی یک امتیاز مثبت برای آشپز است، اما از سوی دیگر زمان بیشتری برای پخت خوراک باید در نظر گرفت تا خورشت کاملا جا بیفتد.
وبسایت کافه ترک: خوراک ها در ظرف سفالی در صورت پخت آبدار و کاملا تنوری میشود از این لحاظ استفاده از ظروف سفالی در آشپزی یک امتیاز مثبت برای آشپز است، اما از سوی دیگر زمان بیشتری برای پخت خوراک باید در نظر گرفت تا خورشت کاملا جا بیفتد.
مواد لازم:
نصف استکان روغن زیتون
۴ عدد سینه مرغ
۴۰۰ گرم قارچ
۲ عدد گوجه
۲ عدد فلفل سبز تند
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل سیاه، ادویه دلخواه
مواد روی خوراک:
۱۵۰ گرم پنیر چدار
۴ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه:
1. پیاز را خرد کرده همراه روغن زیتون تا طلایی شدن سرخ کنید.
2. رب را افزوده سه دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.
۳. سینه مرغ را به شکل مکعب های درشت خرد کرده به پیاز اضافه کنید. آنقدر سرخ کنید که ظاهر خامش از بین برود.
۴. گوجه را پوست گرفته مکعبی خرد کرده به مخلوط مرغ اضافه کنید.
۵. قارچ و فلفل ها را هم به همان شکل خرد کرده به موادتان اضافه کنید.
۶. درب ظرف را گذاشته شعله زیر ظرف را کم کنید تا با آب خودش بمدت ۳۵ دقیقه بپزد.
۷. به خوراک نمک، فلفل و ادویه دلخواه افزوده خوب مخلوط کنید و در ظروف سفالی مقاوم به گرمای فر ریخته رویش پنیر چدار بپاشید در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی خوراک کاملا طلایی شود.
۸. بعد از خارج کردن از فر وقتی که هنوز داغ است رویش جعفری پاشیده همراه نان تازه یا برنج ساده سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر