سوپ مهمانی: سوپ ذرت با گوجه ی تازه
سوپ ذرت با گوجه ی تازه از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز ۲ عدد متوسط
- برگ آویشن ۲ قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ذرت ۱۰ پیمانه
- آب ۵ لیوان
- گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
- برگ ریحان ۱/۴ پیمانه
- روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:
۱- در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط رو به بالا کره را آب کنید. پیاز و برگ آویشن را در آن بریزید و برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. به آن ها ۱ قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه بزنید.
۲- ذرت را به همراه ۴ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و برای ۵ دقیقه بپزید.
۳- سوپ را در چند قسمت در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و کمی بزنید. در صورت تمایل می توانید آن را با اضافه کردن ۱ لیوان آب رقیق کنید.
۴- قبل از سرو سوپ را گرم کنید. همچنین گوجه فرنگی، ریحان و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید.
۵- کمی از ترکیب گوجه فرنگی و کمی روغن زیتون روی سوپ بریزید و آن را میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ ذرت با گوجه ی تازه:
۱ - پیاز را خرد کنید.
۲ - گوجه ها را به قطعات نیم سانتی متری خرد کنید.
۳ - برگ های ریحان را خرد کنید.
نظر کاربران
خوشمزه است ولی یک مشکلی داره این غذا اینکه ذرت سفد است باید قبل پخت باز هم بپزد