طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری
این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن, سرخ و برشته می شوند.
مواد لازم:
- سیب زمینی , درشت خرد شده : ۹۰۰ گرم
- خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر
- پنیر گرویر , رنده شده : ۷۵ گرم
- پودر فلفل قرمز : به میزان لازم
- سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
- روغن : مقداری
- نمک : به میزان لازم
- برگ جعفری جهت تزیین : مقداری
- پنیر رنده شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
۱ . سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .
۲ . در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .
۳ . در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
۴ . سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .
۵ . روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در ۳۰ ثانیه برشته و طلایی نماید . سپس سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.
۶ . پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .
ارسال نظر