قاچ های سیب زمینی ایتالیایی، واقعا خوشمزه است
قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد.
مواد لازم:
- سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : ۲ عدد
- گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : ۴ عدد
- عصاره سبزیجات : ۱۵۰ میلی لیتر
- رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : ۱ عدد
- قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : ۱۲۵ گرم
- ریحان بازل تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر , رنده شده : ۵۰ گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. هر سیب زمینی را به ۸ قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید .
۲ . گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید .
۳ . پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید .
۴ . پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید .
نظر کاربران
با سلام
یعنی واقعا سومین باکس سایتتون باید اشپزی باشه
فرهنگی و یا دانش و فناوری مهم تر نیستن
خوبه که در کناز تغییر ظاهر سایت بعضی مبانی سایت هم تغییر کنه.
مثلا دیگه از سایت های بدنام و شایعه سازی مثل جام نیوز و کاپ و راد نیوز خبر نذارین
پاسخ ها
آیدین تویی؟؟؟