پامادورو، ترکیبی از اسپاگتى و سبزیجات کبابی
تركیبی از سبزیجات كبابی و اسپاگتی. در آغاز فلفل سبز را در روغن زیتون تفت داده، سپس زیتون و بعد قارچ را به مواد تابه اضافه میكنیم، پس از كمی تاب خوردن مواد، سس پامادورو را افزوده و به میزان دلخواه نمك و فلفل را در نظر میگیریم.
مج له آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- سس پامادورو: به مقدار لازم
- زیتون: 7 عدد درشت
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجهفرنگی: یک عدد متوسط
- جعفری خردشده: 20 گرم
- پنیر پارمزان: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- قارچ: 2 عدد متوسط
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- گوجه: 2عدد درشت
- فلفل سبز: یك عدد
- ریحان و جعفری: 250 گرم
- پیاز متوسط: یك عدد
- فلفل و نمك: به مقدار كافی
- سیر: 2 حبه
- جوز هندی: به مقدار دلخواه
برای پاستا دوستان یك پیشنهاد ویژه داریم، تركیبی از سبزیجات كبابی و اسپاگتی. در آغاز فلفل سبز را در روغن زیتون تفت داده، سپس زیتون و بعد قارچ را به مواد تابه اضافه میكنیم، پس از كمی تاب خوردن مواد، سس پامادورو را افزوده و به میزان دلخواه نمك و فلفل را در نظر میگیریم. هنگامی كه موادمان جا افتاد، اسپاگتی آبكش شده را در تابه ریخته و بعد گوجه و جعفری خرد شده را نیز افزوده و پس از كشیدن غذا در بشقاب با پنیر پارمزان میل كنید.
روش تهیه سس پامادورو:
پس از شستن و پاك كردن مواد زیر، آنها را خرد كرده و در میكسر ریخته پس از میكس شدن به مدت ۱۵دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا مقداری از آب خود را از دست بدهد و غلیظ شود پس از سرد شدن آماده مصرف است.
نظر کاربران
پامادور به زبان ترکی میشه گوجه فرنگی