۳۷۲۴۰
۱ نظر
۵۰۳۶
۱ نظر
۵۰۳۶
پ

پامادورو، ترکیبی از اسپاگتى و سبزیجات کبابی

تركیبی از سبزیجات كبابی و اسپاگتی. در آغاز فلفل سبز را در روغن زیتون تفت داده، سپس زیتون و بعد قارچ را به مواد تابه اضافه می‌كنیم، پس از كمی تاب خوردن مواد، سس پامادورو را افزوده و به میزان دلخواه نمك و فلفل را در نظر می‌گیریم.


پامادورو، ترکیبی از اسپاگتى و سبزیجات کبابی

مج له آشپزی ایده آل :

پامادورو، ترکیبی از اسپاگتى و سبزیجات کبابی

مواد لازم:
  • سس پامادورو: به مقدار لازم
  • زیتون: 7 عدد درشت
  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد متوسط
  • جعفری خردشده: 20 گرم
  • پنیر پارمزان: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 2 عدد متوسط
  • اسپاگتی: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
  • گوجه: 2عدد درشت
  • فلفل سبز: یك عدد
  • ریحان و جعفری: 250 گرم
  • پیاز متوسط: یك عدد
  • فلفل و نمك: به مقدار كافی
  • سیر: 2 حبه
  • جوز هندی: به مقدار دلخواه
روش تهیه:

برای پاستا دوستان یك پیشنهاد ویژه داریم، تركیبی از سبزیجات كبابی و اسپاگتی. در آغاز فلفل سبز را در روغن زیتون تفت داده، سپس زیتون و بعد قارچ را به مواد تابه اضافه می‌كنیم، پس از كمی تاب خوردن مواد، سس پامادورو را افزوده و به میزان دلخواه نمك و فلفل را در نظر می‌گیریم. هنگامی كه موادمان جا افتاد، اسپاگتی آبكش شده را در تابه ریخته و بعد گوجه و جعفری خرد شده را نیز افزوده و پس از كشیدن غذا در بشقاب با پنیر پارمزان میل كنید.

روش تهیه سس پامادورو:

پس از شستن و پاك كردن مواد زیر، آنها را خرد كرده و در میكسر ریخته پس از میكس شدن به مدت ۱۵‌دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا مقداری از آب خود را از دست بدهد و غلیظ شود پس از سرد شدن آماده مصرف است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پامادور به زبان ترکی میشه گوجه فرنگی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج