۳۷۱۹۸
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

نان بیروچه با كرم پرتقال

در ظرف مناسبی، شكر و كره نرم شده در دمای محیط، تخم‌مرغ، نمك، شیر یا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط كنید.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل :

نان بیروچه با كرم پرتقال

مواد لازم:
  • آرد: حدود 400 گرم
  • شكر: 5 قاشق سوپ‌خوری
  • كره نرم: 190 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر یا آب پرتقال: 80 میلی‌لیتر
  • پوست پرتقال: یك قاشق چای‌خوری رنده شده
  • مایه خمیر فوری: یك قاشق سوپ‌خوری یا 10 گرم
مواد كرم:
  • شكر: 5 قاشق سوپ‌خوری
  • پودر كاسترد: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • شیر یا آب پرتقال: یك و یك‌چهارم پیمانه
  • كره: 25 گرم
  • پوست پرتقال: یك قاشق چای‌خوری رنده شده
روش تهیه:

۱- در ظرف مناسبی، شكر و كره نرم شده در دمای محیط، تخم‌مرغ، نمك، شیر یا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط كنید.

۲- اگر به تازگی مایه خمیر اطمینان دارید در این مرحله مایه خمیر را نیز می‌توانید اضافه كنید در غیر این صورت طبق معمول پخت نان‌ها، مایه خمیر را با شیر ولرم و كمی شكر مخلوط كرده اجازه دهید تا با قرار گرفتن در محیط نسبتا گرم برای مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید. سپس آن را به مخلوط مواد اضافه كنید.

۳- آرد را كم‌كم به مخلوط مواد اضافه كنید تا خمیری به دست آید كه به دست نچسبد. این خمیر به علت داشتن كره بسیار لطیف است. خمیر را به شكل توپ درآورید رویش را با چاقوی تیز برش به علاوه (+) بزنید.

۴- خمیر را در ظرفی كه گنجایش دوبرابر شدن حجم خمیر را داشته باشد قرار دهید، رویش را بپوشاند و به مدت یك تا یك ساعت و نیم در جای گرم استراحت دهید.

۵- پس از زمان استراحت، با فشار دست یا ضربه، هوای داخل خمیر را خارج كرده، دوباره آن را كمی ورز دهید، این نان را در قالب‌های مختلف می‌توانید درست كنید.

۶- قالب را كاملا چرب كنید و خمیر را درون آن قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. اگر خواستید در قالب‌های تك‌نفره كیك یزدی درست كنید چانه‌‌هایی به وزن ۴۰ گرم برای این قالب‌ها مناسب است.

۷- برای تهیه كرم این نان، پودر كاسترد را با شكر مخلوط كرده، شیر یا آب پرتقال را اضافه كنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به شكل فرنی درآید. مواد را از روی حرارت بردارید، كره و پوست پرتقال رنده شده را به آن بیفزایید و بعد از خنك شدن برای روی نان استفاده كنید.

۸- كرم سرد را درون قیف بریزید. وقتی نان پخت و سرد شد روی نان را برش زده از كرم رویش بریزید و آن را با میوه دلخواه تزیین كنید.

نکات:

۱- اگر پودر كاسترد در دسترس نداشتید، به جایش از ۳ قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت استفاده كنید.

۲- كره نباید ذوب شود، فقط همین كه نرم باشد كافی است، در غیر این صورت نان، خشك می‌شود.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج