چيزكيك كدو حلوايى از نوع دورنگ
این چیزكیك را حتما به صورت دو رنگ و دو لایه تهیه كنید. چراكه طعم شیرین لایه دوم در كنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد میكند.
مجله آشپزی ایده آل : این چیزكیك را حتما به صورت دو رنگ و دو لایه تهیه كنید. چراكه طعم شیرین لایه دوم در كنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد میكند.
- كره: 100گرم
- بيسكويت ساده: 250گرم
- دارچين: 2 قاشق چايخوري
- پنيرخامهاي: 240گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- شكر: يكدوم پيمانه
- پوره كدو: يكدوم پيمانه
- وانيل: يكدوم قاشق چايخوري
- دارچين و جوزهندي: به میزان لازم
- ژلاتين: 2 قاشق سوپخوري
برای لایه بیسكویتی: كره را كاملا ذوب كنید. سپس بیسكویت را در دستگاه غذاساز كاملا پودر كنید و به آن دارچین و كره را بیفزایید. مواد را به كمك دست در یك قالب كه از قبل آن را كاملا چرب كردهاید پرس كرده و با دست فشار دهید تا منسجم شوند. سپس آن را در یخچال برای ۳۰ دقیقه قرار دهید.
برای لایه مواد چیزكیك:
پنیر خامهای و تخممرغ را بزنید تا یكدست شوند و سپس به آن شكر و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا مواد یكدست شده و شكر در مواد دیده نشود.
مواد را به دو بخش تقسیم كنید. به لایه اول یك قاشق سوپخوری ژلاتین حل شده در یكچهارم پیمانه آب را اضافه كرده و روی لایه بیسكویتی قرار دهید و ۲ ساعت زمان دهید تا خودش را بگیرد.
سپس به لایه دوم پوره كدو حلوایی، دارچین و جوزهندی را افزوده و باقی ژلاتین حل شده در آب را بیفزایید و روی لایه سفید دهید و سپس ۴ ساعت زمان دهید تا مواد كاملا خود را بگیرد.
چیز كیك را خارج كرده و حتما با خامه یا یك اسكوپ بستنی وانیلی سرو كنید.
نكته:
برای تهیه چیزكیك كدو حلوایی حتما از قالب كمربندی استفاده كنید.
این چیز كیك تا یك هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشك نمیشود.
ارسال نظر