۳۷۱۵۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

چيزكيك كدو حلوايى از نوع دورنگ

این چیزكیك را حتما به صورت دو رنگ و دو لایه تهیه كنید. چراكه طعم شیرین لایه دوم در كنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد می‌كند.


چيزكيك كدو حلوايى از نوع دورنگ

مجله آشپزی ایده آل : این چیزكیك را حتما به صورت دو رنگ و دو لایه تهیه كنید. چراكه طعم شیرین لایه دوم در كنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد می‌كند.

چيزكيك كدو حلوايى از نوع دورنگ

مواد لازم برای لايه بيسكويتي:
  • كره: 100گرم
  • بيسكويت ساده: 250گرم
  • دارچين: 2 قاشق چاي‌خوري
مواد لازم لايه چیز کیک:
  • پنيرخامه‌اي: 240گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شكر: يك‌دوم پيمانه
  • پوره كدو: يك‌دوم پيمانه
  • وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • دارچين و جوزهندي: به میزان لازم
  • ژلاتين: 2 قاشق سوپ‌خوري
روش تهیه:

برای لایه بیسكویتی: كره را كاملا ذوب كنید. سپس بیسكویت را در دستگاه غذاساز كاملا پودر كنید و به آن دارچین و كره را بیفزایید. مواد را به كمك دست در یك قالب كه از قبل آن را كاملا چرب كرده‌اید پرس كرده و با دست فشار دهید تا منسجم شوند. سپس آن را در یخچال برای ۳۰ دقیقه قرار دهید.

برای لایه مواد چیزكیك:

پنیر خامه‌ای و تخم‌مرغ را بزنید تا یكدست شوند و سپس به آن شكر و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا مواد یكدست شده و شكر در مواد دیده نشود.

مواد را به دو بخش تقسیم كنید. به لایه اول یك قاشق سوپ‌خوری ژلاتین حل شده در یك‌چهارم پیمانه آب را اضافه كرده و روی لایه بیسكویتی قرار دهید و ۲ ساعت زمان دهید تا خودش را بگیرد.

سپس به لایه دوم پوره كدو حلوایی، دارچین و جوزهندی را افزوده و باقی ژلاتین حل شده در آب را بیفزایید و روی لایه سفید دهید و سپس ۴ ساعت زمان دهید تا مواد كاملا خود را بگیرد.

چیز كیك را خارج كرده و حتما با خامه یا یك اسكوپ بستنی وانیلی سرو كنید.

نكته:

برای تهیه چیزكیك كدو حلوایی حتما از قالب كمربندی استفاده كنید.

این چیز كیك تا یك هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشك نمی‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج