كتلت ماهى كنجدى، یک غذای بی خطر!
معمولا نوجوانان ۱۲ تا ۱۵سال، اندكاندَك شیفته جذابیتهای آشپزی میشوند و دوست دارند در تهیه غذاها مشاركت داشته باشند. دستورغذایی زیر تمام آنچه آنها میخواهند دارد و میتوانند بدون خطر در تمام مراحل مشاركت داشته باشند
مجله آ شپزی ایده آل : معمولا نوجوانان 12 تا 15سال، اندكاندَك شیفته جذابیتهای آشپزی میشوند و دوست دارند در تهیه غذاها مشاركت داشته باشند. دستورغذایی زیر تمام آنچه آنها میخواهند دارد و میتوانند بدون خطر در تمام مراحل مشاركت داشته باشند، درعین حال از خوردن یك غذای خوشمزه و مقوی لذت ببرند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سیبزمینی: 400 گرم
- كره: 25گرم
- شیر: 4 قاشق غذاخوری
- كنسرو تنماهی: یك عدد
- تخممرغ: یك عدد
- آرد: 4 قاشق غذاخوری
- پیازچه:3عدد، ساطوریشده
- فلفل دلمهای قرمز: نصف آن، نگینیشده
- رنده پوست لیمو: یك عدد
- كنجد خام: 50گرم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
۱- سیبزمینیها را پوست كنده و چهارقاچ كنید، سپس با ۲پیمانه آب سرد روی شعله زیاد بگذارید. از زمانیكه آب به جوش آمد، ۱۵ دقیقه زمان بگیرید، سپس آن را آبكش كنید.
۲- تا سیبزمینی داغ است آن را با كره و شیر پوره كرده و نمك و فلفل بزنید.
۳- در یك كاسه جداگانه، تخممرغ را هم بزنید تا یكدست شود، سپس كنسرو ماهی روغن گرفته را با پیازچه، رنده پوست لیمو و فلفل دلمهای مخلوط كنید.
۴- پوره را با مایه تخممرغ كاملا مخلوط كنید، سپس آن را به شكل كتلتهای گرد به ضخامت ۲ سانتیمتر در آورده و دو روی آن را در كنجد بزنید.
۵- در یك تابه به ارتفاع یك سانتیمتر روغن ریخته و روی شعله متوسط داغ كنید. هرطرف كتلتها را ۳-۴ دقیقه در روغن سرخ كنید تا كنجدها برشته شود. با نان، قارچ سوخاری، سالادسبز و سبزیجات آبپز سرو كنید.
نکته :
۱- در این كتلت انواع سبزی معطر ساطوریشده، فلفل سبز تند و برگ كرفس را هم میتوانید به كار ببرید.
۲- چون این غذا روغن میكشد، به هیچوجه از روغن سرخكردنی استفاده نكنید.
ارسال نظر