تمپوراى میگو و فلفل
با شروع پاییز، سبزیفروشیها از میوههای رنگارنگ به سمت انواع صیفیجات و سبزیجات متنوع میروند. از سوی دیگر هوا رو به خنك شدن میرود و شرایط برای مصرف انواع ماهی و میگو در شهرهای غیرساحلی فراهم میشود.
مج له آشپزی ایده آ ل : با شروع پاییز، سبزیفروشیها از میوههای رنگارنگ به سمت انواع صیفیجات و سبزیجات متنوع میروند. از سوی دیگر هوا رو به خنك شدن میرود و شرایط برای مصرف انواع ماهی و میگو در شهرهای غیرساحلی فراهم میشود. این دستور تهیه ساده ژاپنی از جمله دستورهای غذایی است كه در چنین موقعیتی توصیه میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- میگوی درشت: 16 عدد، پاككرده
- سبزیجات شامل: انواع فلفل سبز یا دلمهای، قارچ و...
- آرد سفید: یك و نیم پیمانه
- آب گازدار: یك و نیم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- روغن سرخ كردنی: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- آب و آرد را به آرامی با هم مخلوط كرده تا به خمیر شلی دست پیدا كنید. دو نكته كلیدی در تهیه خمیر تمپورا وجود دارد. اول اینكه خمیر را زیاد هم نزنید، همین اندازه كه آرد در آب حل شود و گلوله نباشد كافی است. نكته دوم این است كه مایهخمیر تمپورا باید سرد باشد تا لطیف شود، پس از آب سرد استفاده كنید و حتی چند قطعه یخ بعد از آماده شدن در آن بیندازید.
۲- روغن را در یك قابلمه كوچك روی شعله زیاد داغ كنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد كه میگو در آن شناور شود. میگو و سبزیها را در خمیر زده و داخل روغن با شعله متوسط حدود ۴ دقیقه سرخ كرده و در این مدت یك بار آن را پشتورو كنید، سپس از قابلمه خارج كرده و با حوله كاغذی روغن آن را بگیرید.
نکات:
۱- به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده كنید.
۲- مقدار آرد را حداكثر تا ۲ پیمانه افزایش دهید.
۳- به جای آب گازدار میتوانید از ماءالشعیر استفاده كنید.
ارسال نظر