پنكیك سیب با عسل
تخممرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه كره آبشده اضافه كنید.
مجل ه آشپز ایده آل :
مواد لازم:
- آرد: 200 گرم
- شكر: 100 گرم
- تخممرغ: یك عدد
- شیر: 200 میلیلیتر
- سیب: 2 عدد، رنده شده
- كره: یك قاشق سوپخوری
- دارچین: یك قاشق چایخوری
- عسل: به میزان لازم
- كمی آب جوش برای رقیق كردن عسل در صورت دلخواه
۱- در ظرف بزرگی آرد، شكر و پودر دارچین را مخلوط كرده و كنار بگذارید.
۲- تخممرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه كره آبشده اضافه كنید.
۳-مخلوط شیر و تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و خوب بزنید تا یكدست شود.
۴- از مایه پنكیك به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یك طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.
۵- سس را آماده كرده، با پنكیك سرو كنید، برای سس این كرپ از سیروپ افرا استفاده میكنند كه میتوان به جای آن از مخلوط عسل و كمی آبجوش استفاده كرد.
نظر کاربران
خیلی خوبه