كوكى خرماى چیپسى و گردو
شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا نرم و كرمی شود و بعد وانیل را اضافه كرده و به همزدن ادامه دهید.
مجله آ ش پزی ایده آل :
مواد لازم:
- كره: 200 گرم
- شكر: 150 گرم
- وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
- تخممرغ درشت: یك عدد
- آرد: 225 گرم
- نمك: یك پنه
- بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
- خرمای چیپسی: 120 گرم
- گردو: 75 گرم، خرد شده
- پودر دارچین: یك قاشق چایخوری
۱- شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا نرم و كرمی شود و بعد وانیل را اضافه كرده و به همزدن ادامه دهید.
۲- تخممرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.
۳- در ظرف دیگری آرد، نمك، پودر دارچین، بیكینگپودر الك شده را بریزید، گردو و خرمای چیپسی را به آن اضافه كنید.
۴- همه مواد را مخلوط كنید. از مایه شیرینی به اندازه یك قاشق یا اسكوپ بستنی برداشته با فاصله در سینی مخصوص فر كه كاغذ روغنی انداختهاید قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۰۸۱ درجه سانتیگراد به مدت ۲۱ تا ۵۱ دقیقه بپزید.
نکته:
خرمـــای چیپســـی را از آجیلفروشیها تهیه كنید. در صورت نبودن خرمای چیپسی میتوانید خرمای خشك بدون شهد را خرد كرده و استفاده كنید.
ارسال نظر