حلواى دو رنگ
شكر، گلاب و آرد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.
مجله آش پزی ایده آل :
مواد لازم:
- آرد گندم: 400 گرم
- آرد برنج: 100 گرم
- شكر: 500 گرم
- كره: 350 گرم
- روغن مایع: 200 میلیلیتر
- هل پودر شده: 2 قاشق سوپخوری
- گلاب: 2 پیمانه
- زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوری
- آب: 2 پیمانه
روش تهیه:
1- آردها را داخل تابهای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.
2- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.
3- تابه را كنار گذاشته تا آرد خنك شود. سپس آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
4- كره، روغن و هل را اضافه كنید و اجازه دهید تا كره و روغن به خورد آرد برود.
5- شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.
۶- حلواهای آماده را در قالبهای مونوپورشن(قالب کوچک تکنفره) بریزید و پس از اینكه خودش را گرفت، از قالب خارج كرده و با خرما تزیین كنید.
روش تهیه شربت:
شكر، گلاب و آرد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.
نكته:
میتوانید این حلوا را در دست گلوله كرده و در كپسولهای كاغذی قرار دهید و با پرك بادام و پسته تزیین كنید.
برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل كنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی كمتر بوده و مقدار زعفران هم ۳برابر دستور باشد.
نظر کاربران
در تهيه شربت بايد شكر و گلاب و آب را باهم مخلوط كنيم.
لطفا اصلاح شود.
به نظرم در حلوا روغن باید نصف مقدار آرد باشد.
ممنون از زحماتتون فوق العاده بود.