ساندویچ مرغ، راحت و خوش طعم
مرغ علاوه بر اینكه طعم خوبی دارد در بین انواع گوشت قیمتی منطقی دارد و بالطبع پرمصرفتر است. از ویژگیهای دیگر مرغ پخت سریع آن است و به همین دلایل آن را به انتخاب اول ساندویچ دوستان تبدیل میكند.
مجله آشپزی ای ده آل : مرغ علاوه بر اینكه طعم خوبی دارد در بین انواع گوشت قیمتی منطقی دارد و بالطبع پرمصرفتر است. از ویژگیهای دیگر مرغ پخت سریع آن است و به همین دلایل آن را به انتخاب اول ساندویچ دوستان تبدیل میكند. در این دستور تهیه، روش تهیه ساندویچ مرغ كه در بعضی از اغذیهفروشیها، غذای اول به شمار میرود آموزش داده میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ: 600 گرم
- سیر: 2 حبه
- پیاز متوسط: یك عدد، چهار قاچ
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
- سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری
- سس خردل: یك قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- خیارشور متوسط: 6 عدد، نگینی شده
- گوجهفرنگی متوسط: 2عدد، ورقهورقه شده
- كاهو: چند برگ
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1- مرغ را با سیر، پیاز و زردچوبه و 750 میلیلیتر آب در یك قابلمه روی شعله متوسط به جوش آورید. سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را ببندید و 40 دقیقه آن را بپزید، سپس از قابلمه خارج كرده و پس از اینكه سرد شد، آن را خرد كنید.
2- سس مایونز، سس خردل، آبلیمو و خیارشور را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید و با مرغ خرد شده مخلوط كرده و در دمای محیط 30دقیقه كنار بگذارید تا طعم بگیرد.
3- مرغ و سس را با چیپس، گوجهفرنگی و كاهو داخل نان قرار داده و سرو كنید.
نکات:
1- به مایه مرغ انواع سبزیجات مانند نخودفرنگی كاپاریس و سبزیجات معطر ساطوری شده اضافه كنید.
2- میتوانید آب مرغ را با سیبزمینی آبپز، خیار نگینی و مرغ مخلوط كرده و ساندویچ جدیدی درست كنید. همچنین میتوانید از ادویه هندی هم برای معطر كردن این ساندویچ استفاده كنید.
3- به جای كاهو و گوجهفرنگی میتوانید از پیاز و جعفری استفاده كنید.
ارسال نظر