غذاى تنبل ها، كاناپ ژامبون مرغ
برای یك آدم تنبل كه معمولا خوشغذا هم است، هیچ چیز بهترتر از آن نیست كه یك لقمه حاضر و آماده جلویش بگذارند و او فقط زحمت جویدن و قورت دادن آن را بكشد.
مجل ه آشپزی ا یده آل : برای یك آدم تنبل كه معمولا خوشغذا هم است، هیچ چیز بهترتر از آن نیست كه یك لقمه حاضر و آماده جلویش بگذارند و او فقط زحمت جویدن و قورت دادن آن را بكشد. مشكل آنجایی آغاز میشود كه كسی نباشد تا برای تنبل ما غذا آماده كند و خودش مجبور به تهیه آن شود.در این بخش مجموعهای از ساندویچها و غذاهای تنبلپسند آموزش داده میشود كه برای مهمانیهای خودمانی یا پذیرایی از فرزندانتان و همكلاسیهایشان مناسب است.
ما معمولا عادت داریم سبزی خوردن را فقط با غذاهای ایرانی سرو كنیم. در حالی كه استفاده از آن در انواع سالاد و ساندویچ نه تنها طعم جدیدی به آن میدهد، بلكه در كنار غذاهایی مانند سوسیس و كالباس كه از لحاظ سلامت خیلی خوشنام نیستند، تركیب سالمتری ایجاد میكند.
مواد لازم برای ۴ تنبل:
- ژامبون مرغ: 300 گرم
- تربچه نقلی: 10 عدد
- جعفری: یك قاشق غذاخوری، ساطوری شده
- مایونز: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر موتزارلا: 4 قاشق غذاخوری،رنده شده
- ماست شیرین: 2 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- نان حجیم: یك عدد، ورقه ورقه شده
روش تهیه:
1- مایونز، ماست، جعفری ساطوری شده و پنیر موتزارلا را مخلوط كرده، نمك وفلفل زده و كنار بگذارید.
2- تربچهها را ورقهورقه كرده و برگهای آن را نیز از ساقه جدا كنید.
3- یك ورق نان بردارید و یكچهارم سس را روی آن بمالید. 75 گرم كالباس روی آن قرار داده و روی آن تربچه و برگ تربچه گذاشته و یك ورق نان دیگر روی آن بگذارید. بهتر است با چیپس سرو كنید.
نکات:
1- میتوانید نانها را قبل از تهیه ساندویچ در تستر یا فر برشته كنید.
2- اگر از نان لواش استفاده میكنید، میتوانید آن را رول كرده و چند برش زده و برای پذیرایی در میز اردور قرار دهید.
3- در تهیه سس، از خردل، آویشن، آبلیمو، ادویه یا هر طعمدهندهای كه دوست دارید استفاده كنید.
4- برگ تربچه به واسطه پرزهایی كه رویش قرار گرفته است، روده و سیستم گوارش را پاكیزه میكند.
ارسال نظر