یک پیتزای متفاوت با سیب زمینی سرخ کرده
بیایید این بار یک پیتزای کاملا متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نان پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یک پیتزای کاملا متنوع.
مواد مورد نیاز:
- نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد
- سس پاستا
- سوسیس پپرونی
- ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا
۱- ابتدا سیب زمینی ها را ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح آن ها را کف تاوه بچینید. اگر می خواهید به تاوه نچسبد و راحت تر از آن جدا شود ابتدا کف تاوه یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس سیب زمینی ها را روی آن بریزید.
۲- نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینی ها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینی ها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل می کند و سیب زمینی را به هم می چسباند.
۳- سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه قرار دهید.
۴- تاوه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیب زمینی ها و پنیر ذوب شده بریزید.
۵- باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
۶- در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.
نظر کاربران
عالی بود من که خیلی دوسش دارم
سلام
سيب زميني بعد از سرخ شدن استفاده بشه يا همون طور خام؟