مرغ تیكا + سالاد
روی یك تخته آشپزی مرغها را به اندازه دلخواه درآورید و سپس نمك و فلفل را روی مرغ بریزید و به ۲طرف آن را بخوابانید تا كاملا مزهدار شود.
مجله ایده آل :
مواد لازم برای مرغ تیكا:
- سینه مرغ: 200×2 گرم
- قارچ تازه كوچك: یك بسته
- پیازچه: 4عدد
- فلفل قرمز چیلی: یك عدد
- زیره سبز: یكدوم قاشق چایخوری
- روغن زیتون: به میزان لازم
- عدس پخته شده: 250 گرم
- گوجهفرنگی رسیده: یك عدد
- گشنیز تازه: یك دسته
- بادام هندی: 5عدد
- لیمو: 2عدد
- انبه: نصف یک عدد
- زردچوبه: یك قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- برگ اسفناج كوچك: 200 گرم پخته شده
- خیار: یك عدد
- هویج: یك عدد
- پنیر فتا: 30 گرم
روی یك تخته آشپزی مرغها را به اندازه دلخواه درآورید و سپس نمك و فلفل را روی مرغ بریزید و به ۲طرف آن را بخوابانید تا كاملا مزهدار شود.
بعد مرغهای ادویه زده را درون تابه گریل بخوابانید و قارچها را برش زده و كنار مرغ قرار دهید تا كاملا گریل شوند، پس از ۴ دقیقه مرغ و قارچ را به طرف دیگر برگردانید تا ۲ طرف آن به خوبی پخته شود. در این زمان پیازچه را به همراه فلفل چیلی كاملا خرد كنید.
در یك تابه روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس زیره را درون تابه ریخته و با یك قاشق چوبی هم بزنید و در همین حین پیازچه و فلفل چیلی خرد شده را به آن اضافه كنید. عدس پخته شده را همراه با گوجهفرنگی درون تابه بریزید و گشنیز را از ساقه جدا كرده و به آن اضافه كنید. وقت آن رسیده تا نمك و فلفل را روی كل مواد بپاشید تا كمی مزهدار شود و بعد زیر گاز را خاموش كنید.
بقیه گشنیزها را درون مخلوطكن گذاشته و آب یك عدد لیمو را گرفته و به همراه بادام هندی، انبه پوست كنده و كمی زردچوبه مخلوط كنید.
مرغ و قارچها را از تابه درآورده و درون ظرفی كه میخواهید سرو كنید، قرار دهید، سپس برگهای اسفناج پخته شده را روی مرغها گذاشته و موادی را كه تفت دادهاید به آن اضافه كنید. در آخر خیار را شسته و با پوستكن لایه لایه كنید. بعد نوبت هویج است، آن را به همین منوال شكل دهید و در مرحله آخر پنیر فتا را روی كل مواد ریخته و سینی غذا را داخل فر یا مایكروفر قرار دهید. مدت زمان پخت حداقل ۳ دقیقه باید باشد و بعد میتوانید غذا را سرو كنید. معجونی را كه درون مخلوطكن درست كردهاید روی غذا بریزید تا بوی تازگی را احساس كنید.
ارسال نظر