مرغ كاجون اسپایسی گاجاراتی
بلالها را ازغلاف جدا كرده و درون قابلمه آبجوش قرار دهید و كمی نمك به آن اضافه كنید و بگذارید تا كاملا نرم و پخته شود. سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید بعد درون قابلمهای كه حاوی آب جوش است بگذارید تا مراحل پخت را طی كند.
مجله ایده آل : بلالها را ازغلاف جدا كرده و درون قابلمه آبجوش قرار دهید و كمی نمك به آن اضافه كنید و بگذارید تا كاملا نرم و پخته شود. سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید بعد درون قابلمهای كه حاوی آب جوش است بگذارید تا مراحل پخت را طی كند. در قابلمه را روی آن قرار ندهید. روی یك تخته آشپزی كاغذ چرب آشپزی را پهن كرده و بعد سینه مرغ را روی آن قرار دهید و ادویه مخصوص را همراه با كمی نمك و فلفل و پودرسوخاری روی آن بپاشید و به 2طرف برگردانید. بعد با یك هاونگ روی مرغها بكوبید تا ضخامت آن به یك سانتیمتر برسد. میتوانید از وردنه نیز برای این كار استفاده كنید.
مواد لازم برای سالاد تازه ذرت:
- ذرت: 4 عدد بلال یا كنسرو آماده ذرت
- گشنیز یا جعفری تازه: یك دسته فلفل قرمز چیلی: یك عدد
- پیازچه: 4عدد
- گوجهفرنگی رسیده: 3عدد
- لیمو: 2عدد
- روغن زیتون: یك یا 2قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پوره سیبزمینی:
- سیبزمینی: ۸۰۰گرم
- شیر: به میزان لازم
- كره: یك قالب
- ادویه: به میزان لازم
- سینه مرغ: ۱۲۰×۴ گرم
- ادویه تند: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- بامیه: ۱۷۵ گرم
- پنیر فتا: ۲۰گرم
- پودرسوخاری: به میزان لازم
در یك تابه روغن زیتون ریخته و مرغ را درون آن بگذارید. بعد 3 تا 4 دقیقه مرغ را برگردانید تا زمانی كه طلاییرنگ شود. این كار را ادامه دهید، در همین زمان بامیهها را شسته و درون تابه دیگری با روغن زیتون تفت دهید و بعد از اینكه نرم شد كنار بگذارید. مرغ آماده شده را درون ظرفی قرار دهید و بامیهها را روی آن بریزید. پنیر فتا را برای زمان سرو نگه دارید.
پوره سیبزمینی:
پـــــس از اینكــــه سیبزمینیها كاملا نرم شد و از پختن آن كاملا مطمئن شدید، درون یك آبكش ریخته تا كمی سرد شود. بعد آن را با یك گوشتكوب كاملا له كرده و نمك و فلفل به آن بزنید و بعد سیبزمینی پوره شده را درون تابهای كه حاوی یك قالب كره است گذاشته و كمكم شیر را به آن اضافه كنید تا یك پوره خوشمزه درست شود.
سالاد ذرت:
ذرت یا بلالهای پخته شده را آبكش كرده و درون ظرفی قرار دهید. بگذارید تا كمی خنك شود بعد به صورت عمودی طوری كه نوك بلال در مركزیت ظرف قرار بگیرد آن را نگاه دارید بعد با یك كارد تیز از بالا به سمت پایین دانههای ذرت را از بدنه جدا كنید. این كار را تكرار كنید تا كاملا ذرتها درون كاسه ریخته شود.سپس جعفریها را شسته و برگهای آن را به همراه كمی ساقه جدا كرده و روی ذرتها بریزید. فلفل را گرد گرد برش زده و بعد پیازچهها را به همین منوال خرد كنید و روی یك تخته چوبی گوجهفرنگیها را به صورت مورب با چاقوی تیز خرد كنید و درون كاسه بریزید. این سالاد را میتوانید با یك لیموی تازه خوشمزه تر كنید. سپس لیمو را برش زده و آب آن را بگیرید. روغن زیتون را به همراه نمك در سالاد ریخته و سپس كل مواد را با هم مخلوط كنید.
برای سرو:
ابتدا درون ظرفی كه میخواهید سرو كنید سیبزمینی پوره شده را كاملا بخوابانید و بعد مرغ را برش زده و روی پوره قرار دهید. سپس بامیههای سرخ شده را روی آن گذاشته و پنیر را روی آن رنده كنید و درون مایكروفر به مدت چنددقیقه قرار دهید تا هم غذا داغ سرو شده و هم پنیرهای روی آن آب شود. در ظرف دیگر سالاد را كنار غذا سرو كنید.
ارسال نظر