مرغ کرهای با طعم کیفی
این غذا بسیار ساده است، با این حال طعم فوقالعادهای دارد كه مدیون كره و سبزیجات قرار داده شده در مغز آن است.
مجله ایده آل : این غذا بسیار ساده است، با این حال طعم فوقالعادهای دارد كه مدیون كره و سبزیجات قرار داده شده در مغز آن است. مهمترین نكته در تهیه این مرغ اوكراینی پخت آن در حرارت ملایم است، در غیر این صورت سطح بیرونی آن برشته شده و مغز آن خام میماند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ: 4 عدد، بیاستخوان
- كره: 100 گرم
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری شده
- پیازچه: یك قاشق غذاخوری، ساطوری شده
- آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- سیر: یك حبه، رنده شده (اختیاری)
- آرد: نصف پیمانه
- تخممرغ: 2 عدد
- پودر مغز نان خشك: یك پیمانه
- روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- سینه مرغ را داخل یك كیسه فریزر قرار داده و با وردنه آن را بكوبید تا ضخیمترین قسمت مرغ به ضخامت باریكترین بخش آن درآید، سپس روی آن را نمك و فلفل پاشیده و كنار بگذارید.
۲- كره نرم شده را با جعفری، پیازچه، آبلیمو، سیر و كمی نمك و فلفل مخلوط كنید. مایه كره را ۴ قسمت كرده و هر كدام را روی سطح داخلی یكی از سینههای مرغ به صورت یكنواخت پخش كنید.
۳- سینهها را از قسمت پایین كه باریكتر است رول كرده و با چند خلال دندان محكم كنید.
۴- پودر نان و آرد را در ظرفهای جداگانه بریزید. تخممرغها را نیز بزنید تا یكدست شود، سپس كمی نمك و فلفل پاشیده و در یك ظرف گود بریزید.
۵- كیفسكیها را در آرد بزنید، سپس به تخممرغ آغشته كرده و در پودر نان بزنید. دوباره آنها را در تخممرغ زده و در پودر نان بغلتانید.
۶. در یك تابه به اندازهای روغن بریزید كه نصف كیفسكیها را بگیرد. روغن را روی شعله ملایم داغ كرده و كیفسكیها را در آن سرخ كنید. برای هر طرف ۸ دقیقه كافی است. پس از اینكه مغز مرغ كاملا پخت، آنها را از روغن خارج كرده و با سبزیجات آبپز و سالاد كارتوفل سرو كنید.
نکته:
1- به جای سرخ كردن، كیفسكیها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بریان كنید.
2- در مغز سینه مرغ مقداری پنیر گودای نگینی هم میتوانید اضافه كنید اما سر و ته رول را كاملا ببندید تا پنیر پس از آب شدن خارج نشود.
ارسال نظر